Jackie Kothbauer

Jackie Kothbauer

Den nya affärslogiken, digitalisering och AI

Fastighetsbranschen brukade vara trygg. Nu digitaliseras den. Det Nya Affärsfolket och gigekonomin flyttar in. Kontor, bostäder och butiker får sensorer och e-handeln levererar till jobbet.

Vår nya medarbetare är en robot. Den svarar i telefon. Dygnet runt. På alla språk. Ibland är kunden kines. De betalar med AliPay. I Sverige. Bankvärlden revolutioneras. Sekretess byts mot Open Banking. Data - det nya guldet. Tillgängligt för alla. Efter bloggare och youtubers är det säljarnas tur att bli kungar i sociala medier. Real Times Sales och Social Selling. Affärerna stängs fortare än någonsin. Kundresan blev digital. Nu får den empati och skräddarsydd kundupplevelse. Välkommen Du Nya Sköna Värld.

Futurist och folkbildare
Jackie Kothbauer är åttonde generationen lärare i sin släkt. Utnämnd till en av världens främsta 150 futurister och författare till tre böcker. Om konsten att bli nätsmart. En modig själ som använt sig själv för att testa alla gränser och verktyg i Vårt Nya Samhälle. Jackie brinner för att skapa ett samhälle av vinnare. När allt fler av oss blir hundraåringar, hur lever, älskar och arbetar vi ända in i mål?

Föreläsningar & Workshop
The Future Now – Den nya Kunden, Medarbetaren och Medborgaren
Hur påverkas vår vardag, arbetsmiljö och livskarriär av digitalisering och AI? Upptäck hur framtidens privatekonomi, samhällsplanering och välgörenhet påverkar ditt liv.
The Future Now – Det Nya Affärslivet. En färsk rapport om branscher i global förändring
Rebirth Retail, Internet of Transport, Open Banking, EdTech, gigekonomin, Den Nya Bilen, digitala assistenter, Internet of Energy, robotbörs, branschhybrider, nya affärsmodeller och kampen mellan Kina och USA. Vad kommer efter Facebook?
The Future ME
En workshop för ledare, medarbetare och team som vill bli nätsmarta och samspelta.

Sagt om Jackie;
Jackie Kothbauer är en spännande tänkare med värdefull blandning av talang , integritet och humor. Hennes workshops och föreläsningar gav mig självförtroende och energikick nog att börja arbeta på ett nytt sätt . Jag rekommenderar Jackie Kothbauer till alla organisationer som vill utforska nya idéer. - Peter Jönsson, IBM.

Jacqueline Kothbauer har förmågan att skapa engagemang och entusiasm. Hennes tal var en stark upplevelse. - Fredrik Ivarsson , VOLVO.

Pressbilder

Artiklar

Jackie Kothbauer

Jackie Kothbauer

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2