Jan Emanuel
Fotograf: Robert Björk

Jan Emanuel

Superentreprenör, samhällsdebattör och inspiratör

Jan Emanuel är talaren och entreprenören som inte lämnar någon oberörd.

Jan Emanuel växte upp i utanförskapets Gottsunda. Var med på de omtalade värstingresorna för kriminella ungdomar under sena 80-talet. Han gjorde sedan Sveriges mest uppmärksammade personvalskampanj i samband med att han vann Expedition Robinson 2001, kom in i riksdagen parallellt som han drev ett 30-tal företag. 2010 sålde han en behandlingsmodell ihop med vårdbolag till ett riskkapitalbolag för runt 250 miljoner. Han har startat runt 100 bolag inom olika branscher. Jan Emanuels bolag har haft totalt närmare 10 000 anställda. Han har vunnit årets superföretag och årets gasell fem år i rad. Nu driver han ett riskkapitalbolag. Han föreläser inspirerande om ledarskap, kampen mot jante, attityder, entreprenörskap samt personlig och företagsmässig utveckling. Jan Emanuel är även konferencier.
Ta del av en resa som började med socialbidrag för att kunna köpa busskort till att nu köra Rolls-Royce, Ferrari och Lamborghini. Jan Emanuel förkroppsligar striden mot jantelagen och kampen för att få lyckas och våga visa det. Han berättar och ger tips om hur man leder bolag och hur man kan ha många bollar i luften samtidigt. Lyssna till en engagerad mångmiljonär, en social entreprenör som är omöjlig att sätta i ett fack.

Jan Emanuel har under 15 års tid jobbat fram en behandlingsmodell för människor med psykosocial problematik. Den har sedan sålts framgångsrikt internationellt. Jan Emanuel har utvecklat modellen för att förebygga utbrändhet och stress, och för att skapa starka, orädda individer. Starka människor som kan bygga starka organisationer. Jan Emanuel anser att människornas och företagets hälsa hänger ihop.

Genom att ha drivit allt från restauranger, nattklubbar, klädbutiker, spritföretag, vapenföretag, byggbolag, gym, arbetsmarknadsbolag, säkerhetsföretag till behandlingshem, äldreboende och lärlingsutbildning så har Jan Emanuel konkreta tips som deltagarna kan ta med sig.

Med mycket humor, stort engagemang ges deltagarna lösningsfokus, konkreta förslag och faktiska modeller för utveckling och förbättring. En spännande föreläsning som ger lyssnarna energi och inspiration. Dragningen kan hållas under 60-120 minuter beroende sammanhanget.

Jan Emanuel har ett starkt samhällsengagemang. Men sin kamp mot jante och sin brist på rädsla för att sticka ut hakan ger han sig gärna in i de flesta diskussioner. Jan Emanuel stannar alltid 30min efter föreläsningen för frågor.

Pressbilder

Jan Emanuel

Jan Emanuel

Entreprenör

Fotograf: Robert Björk

Personlig utveckling

Föreläsare

Livsöden

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2