Jenny Backryd

Jenny Backryd

Det började med balett

I dag har Jenny jobbat med kommunikation i nästan 20 år. Efter en utbildning – dans, teater och sång på Balettakademiens yrkeslinje för musikalartister – började hon arbeta med varumärkeskommunikation, projektledning samt seminarier och föreläsningar.

I dag driver hon en reklambyrå som erbjuder traditionella reklambyråtjänster som hemsidor, annonser, broschyrer och marknadsplaner. Samtidigt rycker hon ut som extra marknadsresurs och avlastar VD eller marknadschef i små och medelstora företag. Jennys erfarenhet av att underhålla gör att föreläsningarna känns som en riktig inspirationsinjektion.

ALLA KAN VARA EN STJÄRNA! Genom att göra medarbetarna delaktiga i arbetet med varumärket ökar tillväxten och långtidssjukskrivningarna minskar.
Enligt flera undersökningar påverkas lönsamheten positivt i företag där varumärket och värdegrunden förankrats internt. Föreläsningen "Alla kan vara en stjärna!" ger medarbetarna den grundläggande kunskap de behöver för att förstå innebörden av ett varumärke, sin roll i hur det kommuniceras och hur viktigt det är att varumärket efterlevs av alla i organisationen. Föreläsningen är lättsam och inspirerande, ord som "mediekanaler" och "målgrupper" byts ut mot "scen och publik", så att alla skall känna sig bekväma och delaktiga i samtalet.

Målgrupp: Medelstora och stora företag som med hjälp av sina medarbetare vill stärka företagets varumärke.

WALK THE TALK! Snacka går ju, men det gäller att hålla sina löften också!
Trovärdighet är oerhört viktigt för varumärket – men hur gör man egentligen för att uppfylla sitt varumärkeslöfte? Välkommen på en föreläsning där Jenny berättar om kopplingen mellan varumärke och trovärdighet. Hon talar om vad ett varumärke är och om vikten av att ständigt arbeta vidare med sitt varumärke. Du kommer också att få se exempel på hur företag i olika branscher jobbar för att leva upp till sina varumärkeslöften. En stunds inspiration med många praktiska tillämpningar, som du kan ta med dig in i din egen organisation.

Målgrupp: Målgrupp: Små och medelstora företag entreprenörer.

NÄR DU HAR HUVUDROLLEN! En föreläsning om personligt varumärke.
Vad är ett personligt varumärke och hur kan du använda dig av det för att göra karriär? Vilka likheter finns det egentligen mellan Jenny som karriärkvinna och Helen Sjöholm som musikalartist och hur kan hon dra nytta av det för att förtydliga sig själv? På ett lättsamt och inspirerande sätt pratar Jenny om personligt varumärke. Efter föreläsningen har du fått tillgång till enkla verktyg som hjälper dig i ditt arbete med att stärka bilden av dig själv!

Målgrupp: Entreprenörer eller studenter som är på väg ut i yrkeslivet eller för de som med hjälp av sitt personliga varumärke vill ta plats, synas mer och ta sig vidare i karriären.

"Den största faran för de flesta av oss är inte att vi siktar för högt och missar, utan att vi siktar för lågt och träffar." ~ Michelangelo

Pressbilder

Jenny Backryd

Jenny Backryd

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2