Jenny Bergman

Jenny Bergman

Föreläsare och workshopledare

Jenny Bergman är en engagerad talare som fokuserar på möjligheter. Hon ger er verktygen för att arbeta mer kreativt, hållbart och som ett starkare team.

Jenny är affärsrådgivare, entreprenör och processledare och kan anlitas för alltifrån korta inspirationsföreläsningar till workshops. Hon talar om hållbarhet, engagemang och kreativitet med ett smittande leende. Passar er som vill ha inspiration eller konkreta verktyg och metoder.

Öka engagemang och lönsamhet med tydligt hållbarhetsfokus Forskningen visar på en spikrak korrelation mellan graden av företagets engagemang i hållbarhet och engagerade medarbetare. Det blir allt tydligare att hållbarhet är enda vägen framåt. Organisationer som jobbar strategiskt med hållbarhet har mycket att vinna när vi ser hårdare regleringar, skiftande konsumentförändringar och en ökad insikt om miljöutmaningen. Att agera hållbart är därför inte bara miljömässigt smart - det är ekonomiskt smart. För företag handlar det både om riskminimering och om affärsmöjligheter.

Om ni vill utveckla ert hållbarhetsarbete och ta fram nya idéer på hur ni kan arbeta mer hållbart, kan inspirationsföreläsningen kombineras med en idégenereringsworkshop.

Bygg ett starkt team I ett högpresterande team upplevs utmaningar som möjligheter. Forskningen visar att dessa team har högre energi, engagemang och betydligt bättre och effektivare resultat. För att kunna arbeta ihop som ett högpresterande team, behöver vi lära känna varandra. Ibland handlar det om att förstå varandras kommunikationsmönster och beteendemönster bättre. Andra gånger handlar det om att göra kul och avslappnade aktiviteter ihop. Jenny skräddarsyr upplägget för att säkerställa relevansen.

Kreativetsverktyg för framgång Jenny erbjuder en praktisk workshop där du som deltagare kommer att få lära dig verktyg för att öka din kreativitet. Passar dig som söker konkreta metoder och vill vara mer unik. Krossa konkurrensen med kreativitet!

Workshopen kan anpassas till att handla om ett fokusområde som är viktigt för er. Jenny processleder då workshopen och skapar delaktighet och engagemang för att samla idéer från deltagarna.

Pressbilder

Jenny Bergman

Jenny Bergman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2