Jenny Collén

Jenny Collén

Hur du blir din egen bästa ledare

Självledarskap har aldrig varit viktigare. I dagens snabbt föränderliga värld ,ed en överflöd av information och konstanta utmaningar som drar individer i olika riktningar, är självledarskap avgörande för att nå sin fulla potential.

Jenny Collén är expert på självledarskap och att få människor och företag att optimera sin fulla potential. Hon har under åren drivit en uppsjö av tillväxt-, talang- och ledarskapsprogram och coachat såväl start-ups som globala storföretag Jenny har över 20 års erfarenhet av att coacha ledare, talanger, entreprenörer och många fler. Genom att dra nytta av insikter från beteendevetenskap, neurovetenskap, psykologi och filosofi har han identifierat åtta faktorer som hindrar personlig utveckling och utvecklat en modell för att fatta bättre beslut.

I sin inspirerande föreläsning delar Jenny med sig av sina verktyg och metoder för att hjälpa individer att ta kontroll över sina liv, leda sig själva och förverkliga sin fulla potential.

Jennys egen livshistoria är, för att uttrycka det milt, brokig och när hon föreläser delar hon inte bara med sig av sin kunskap om affärs-, talang- och ledarskapsutveckling utan även av sin livsresa. En resa som inte alltid har varit vacker där ett otal misstag också lett till ett otal lärdomar.

Jennys mål med en föreläsning är att ge åhörarna en riktig aha-upplevelse, en energikick samt konkreta tips för hur de tar nästa steg. Föreläsningar ges på svenska och engelska och är lämpliga för små och stora företag, team, kickoffer, organisationer, utbildningar.

Jenny Collén är expert på att få människor och företag att optimera sin fulla potential. Hon har under åren drivit en uppsjö av tillväxt-, talang- och ledarskapsprogram och coachat såväl start-ups som globala storföretag. Hon har utvecklat en metod som säkerställer att tillväxten inte sker på bekostnad av individerna utan snarare som en konsekvens av deras utveckling. Jenny har skrivit en bok med tillhörande manual för hur man driver denna typ av affärsutvecklingsprogram, "Konsten att vara entreprenör", på uppdrag av Tillväxtverket.

Jenny har arbetat med/föreläst på företag som Bonnier, Berghs, Doberman, Hyper Island, Telge, Scania, Vectura, Telenor, Young professionals org., Tillväxtverket, Vinnova, SM i ekonomi, Tillväxtdagarna etc.

Pressbilder

Jenny Collén

Jenny Collén

Coach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2