Jeppe Wikström

Jeppe Wikström

Fotograf och bokförläggare

Jeppe Wikström är fotograf och bokförläggare. Han är också en av Sveriges mest erfarna projektledare och initiativtagare till flera spännande internationella samarbeten.

Jeppe Wikström har bland annat varit projektledare för Fred! Hundra röster mot våld och krig, som ville visa unga människor att det finns alternativ till våld mellan individer och nationer. Jeppe Wikström är en av grundarna till det globala fotoprojektet A Day in the World där människor över hela jorden dokumenterade sin vardag under ett enda dygn.

Han är en uppskattad och erfaren föredragshållare, som till sina bilder berättar på ett medryckande sätt om Stockholm, skärgården eller om de stora fotografiska projekt som han lett. Han är också en erfaren moderator som kan leda ett seminarium eller en pandeldebatt. Jeppe är tvåspråkig och kan alltså hålla samtliga föredrag även på engelska.

Hans föredrag omfattar bland annat:

Att leda kreativa projekt Jeppe är en av Sveriges mest erfarna projektledare. Han har lett över hundra stora projekt som har inneburit stora utmaningar. Han berättar på ett underhållande och inspirerande sätt om konsten att leda projekt nyskapande och ibland gränslösa projekt.

A Day in The World Världens största dokumentation av en enda dag. Människor i över 160 länder tog miljontals bilder och de bästa valdes ut till bok och utställning. En gripande och storslagen resa genom vardagsslit och vardagslycka – ett självporträtt av världen.

Fred – 100 röster mot våld och krig Sverige har haft fred i över 200 år. Men hur är det med den lilla freden, den på gator och skolgårdar – eller i hemmen? Prisbelönt projekt där boken postades gratis hem till Sveriges alla 16-åringar. Bilder och texter som berör, skakar om och sporrar till handling.

Havsskärgård En storslagen bildberättelse från ett av värdens vackraste och mest särpräglade landskap. Jeppes personliga skildring av Stockholms norra ytterskärgård inspirerar och berör.

En dag i Sverige Under 24 timmar tog över 3 000 fotografer på allt mellan himmel och jord – en helt vanlig dag i Sverige. En fascinerande resa genom vardagssverige – som är både tankeväckande, komisk och inspirerande

Stockholm Jeppe Wikström har flera olika föredrag om Stockholm, som kan berättas separat eller kombineras.

Jeppe Wikström

Jeppe Wikström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2