Jeremy Rifkin

Jeremy Rifkin

Vetenskap, ekonomiska trender och hållbar utveckling

Jeremy Rifkin är ekonom, författare och visionär debattör. Han har de senaste 30 åren skrivit böcker om allt ifrån vetenskap till ekonomiska trender och hållbar utveckling. Flera av böckerna har blivit internationella bestsellers.

Han har av en ledande tidskrift utsetts till en av 150 personer i USA som har störst inflytande på den federala regeringens politik, men trots detta har ha en lång och omfattande erfarenhet av Europa och dess problem och möjligheter. Jeremy Rifkin har varit personlig rådgivare i frågor rörande ekonomi, klimat förändringar och energisäkerhet till den Franska regeringen 2008 under dess ordförandeskap i EU liksom åt bland andra Tysklands Angela Merkel, Portugals Jose Socrates och Spaniens Rodriguez Zapatero.

Jeremy Rifkin och hans team för hållbar utveckling arbetar som rådgivare åt flera statliga institutioner och globala företag då det gäller det senaste inom teknologier och hur man bäst angriper närliggande frågor som klimatförändring och energisäkerhet. Man har nyligen slutit avtal med The Conference Board, världens mest framstående sammanslutning av globala företag, för att genomföra en stor mängd utbildningsseminarier i hållbar utveckling för chefer på olika nivåer.

Jeremy Rifkin

Jeremy Rifkin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2