Jill Johnson

Jill Johnson

folkkära sångerskor

Jill Johnson är en hett eftertraktad artist med en röst och en karisma som rör och berör. Många av hennes sånger har ett countrytema och det är ingen slump att hon regelmässigt besöker Nashville i USA.

Efter en lång karriär är Jill Johnson idag en av Sveriges absolut mest eftertraktade artister. Det råder ingen som helst tvekan om att hennes personlighet, fantastiska karisma och röst tilltalar och berör människor. Hennes karriär kan i det närmaste beskrivas som en resa. En resa som startar i Skånska Ängelholm, går via Danmark till skivbolaget i Stockholm, över Atlanten till Nashville och tillbaka till Skåne. Resan är ständigt pågående och vem vet vart den tar henne härnäst.

Redan som 12-åring blev Jill Johnson antagen som vokalist i ett Country band som turnerade i Norge och Danmark. När hon 1998 fick chansen att framföra "Kärleken är" i den svenska melodifestivalen tvekade hon inte. Jill vann överlägset och etablerade sin plats som en av Skandinaviens bästa sångerskor. Albumet "När hela värden ser på" och succéturné följde.
Sedan dess har succén fortsatt med guld och platinaskivor, inspelningar i Nashville, turnéer och stora hits som "Crazy in love".

Jill Johnson

Jill Johnson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }