Johan Åsard

Johan Åsard

Publiken i fokus!

Johan Åsard är en flerfaldigt prisbelönt journalist och TV-producent. Han står bakom framgångsrika program som Kalla fakta och Nyhetsmorgon i TV4 och har även producerat ett flertal prisvinnande dokumentärer.

Som moderator är Johan Åsard en engagerande och underhållande samtals- och debattledare. I sina förberedelser kombinerar han den journalistiska metoden för faktabearbetning med en djup kunskap om dramaturgi och berättarkonst. Med lätt hand tar han både de medverkande och publiken i hand för att tryggt leda dem framåt.

Johan Åsard tar sig an uppdrag som rör politik (både rikspolitik och kommunala frågor), utrikespolitik, omvärldsfrågor, kultur och nöje, media, kost och hälsa, medicin, sjukvård, ekonomi, vetenskap och forskning, offentlig förvaltning och miljö. Med sin ämnesmässigt breda och rika bakgrund är han öppen för förslag inom de flesta områden som rör samhället eller tillståndet i världen, under förutsättning att han kan garantera högsta kvalitet. Han åtar sig också gärna rena personintervjuer.

Med sin 25 år långa erfarenhet av att producera TV-program engagerar sig Johan Åsard gärna i arbetet med att planera evenemanget, om uppdragsgivaren så önskar. Hans motto är alltid: publiken i fokus!

Johan har sin bakgrund i dagspressen som nyhetsreporter. Sedan 1994 arbetar han med TV. Som producent och redaktör har han arbetat med debattprogram som Kvällsöppet och Svart eller Vitt. Han har varit chef för Kalla fakta och Nyhetsmorgon i TV4 och har coachat flera av de mest kända programledarna i TV4, som Jenny Strömstedt och Tilde de Paula Eby. Han har producerat valprogram i TV4 inför riksdagsvalen. Som reporter och producent har han arbetat i över 20 länder, även i riskområden som Irak och Somalia. Han har producerat flera internationellt prisbelönta dokumentärer om bland annat Olympiska spelen, hedersmord, datorspelsindustrin och den internationella tobaksindustrin liksom intervjuer med internationella celebriteter som Madonna och Nelson Mandela.

Idag arbetar Johan Åsard i eget företag som dokumentärproducent och moderator.

Pressbilder

Johan Åsard

Johan Åsard

Internationella facilitatorer

Personalfrågor

Psykologi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2