Johan Dahl

Johan Dahl

Inspiration och kommunikation

Du kan räkna med såväl skratt som eftertanke, samt resultat som både känns i kroppen och syns på sista raden.

Johan är föreläsare och workshopledare som ger er en mental och känslomässig vitamininjektion på er kick-off, kundträff, säljkonferens eller firmafest.

I över 30 år har han arbetat med inspiration och kommunikation på olika sätt, främst som entreprenör där han startat och drivit ett 10-tal bolag i framgång såväl som i motgång. Människan har alltid stått i centrum; försäljning, service, ledarskap, mål, förändring och personlig utveckling. Johan föreläser, utbildar och tar även åt sig ett fåtal coach- och konsultuppdrag.

Hittills har det blivit två böcker: "Sälj med hjärtat/Service med hjärtat" och "21 tips för ett rikare liv".

Inspirationsförläsningar
Lagom eller världsklass? Förgyll vardagen, skjut in extra energi i Kick-Offen, höj stämningen på kundträffen eller få fart på förändringen.

Personlig effektivitet
Multitasking och många bollar i luften – nyckel till framgång eller bara korkat? Vill du ha mer gjort med mindre ansträngning?

Ledarskap
Management är att göra saker rätt. Ledarskap är att göra rätt saker. Lyft fram kreativiteten och få andra att prestera bättre.

Förändring
När varför är starkt blir hur enkelt. En stark värdegrund är som rötterna på ett träd, ju starkare rötter desto större och stadigare träd. Kul + tur = kultur.

Mål
Om du inte vet vart du ska kommer du att hamna någon annan stans. Lär dig konsten att sätta och nå mål samt att njuta av resan.

Försäljning
Alla säljer. Alltid. Varor, tjänster och idéer. Vill du bli bättre på att sälja dig själv eller att vässa resultaten på jobbet?

Som föreläsare, författare och förändrare får du som kund hjälp att utveckla såväl intern som extern kommunikation.

Video

Johan Dahl

Johan Dahl

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2