Johan Norén

Johan Norén

Må Bra! - Nyckeln till ökad arbetsglädje ett hållbart arbetsliv

Johan Norén är övertygad om att ökad arbetsglädje och en positiv arbetsmiljö leder till bättre resultat. Genom att ta ansvar på en individuell och organisatorisk nivå kan vi stärka teamkänslan, välmåendet, öka motivationen och nå nya höjder tillsammans.

Johan är hockeyspelaren som blev chef inom näringslivet och sedan långtidssjukskriven till följderna av stressrelaterad ohälsa med tillhörande utmattningsdepression. Erfarenhet från idrotten, näringslivet, sjukvården, många år som coach och stor nyfikenhet till ledarskap och hållbara arbetsplatser har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer och företagsledare.

I sina föreläsningar inspirerar och motiverar Johan Norén till ökad förståelse för friskfaktorer och ger er verktygen för att skapa en arbetsglädje som varar över tid. Som konsult har Johan arbetat med varierande branscher och på olika nivåer inom organisationer. Johans mål är att oavsett din roll på arbetsplatsen ge dig inspiration och tillvägagångssätt för att kunna hantera press, stress och tidigt upptäcka tecken på obalans hos dig själv och dina medarbetare. Med hans expertis och verktyg kan ni tillsammans skapa en arbetsplats där trivsel och framgång går hand i hand, och där ni når långsiktig hållbarhet och ökad produktivitet.

Med stort engagemang och lyhördhet lyssnar Johan Norén in era specifika utmaningar och skräddarsyr innehållet.

Sagt om Johan:

"Pricksäkert och Trovärdigt. Flera tycker att det var den bästa föreläsning de lyssnat på i samband med jobbet." - Gustaf Bratt. Nordea Sweden.

"Bra energi, rätt tonalitet, underhållande utan trams. Trovärdigt, tänkvärt och rakt." - Leif Nordin, Ledarnas Sveriges chefsorganisation.

"Man får sig en tankeställare och börjar fundera över sitt eget beteende. Denna föreläsning passar alla, inte minst chefer då vi lever i en ständigt uppkopplad och stressig tillvaro både privat och i arbetslivet." - Ulrika Hultfeldt, Arbetsförmedlingen.

Pressbilder

Johan Norén

Johan Norén

Rådgivare

Personlig utveckling

Friskvård & Träning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2