Johan Norén

Johan Norén

Må bra!

Starka team, ökad arbetsglädje och produktivitet genom minskad stress.

Johan Norén är hockeyspelaren som blev försäljningschef, VD och sedan långtidssjukskriven till följderna av stressrelaterad ohälsa. Erfarenheten från idrotten, näringslivet, sjukvården och många år som coach samt nyfikenheten till det personliga ledarskapet, har lett till att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående företag och organisationer. Efter genomgången rehabilitering har han fördjupat sina kunskaper inom coachning, ledarskap och stress.

Johan har intervjuat flera hundra företagsledare, ledningsgrupper inom olika branscher, yrkeskategorier och människor ifrån olika delar av samhället. Detta för att fördjupa sig i de bakomliggande faktorerna till stress och förebyggande arbete. Han tränar företag, företagsledare, professionella fotbollspelare, hockeyspelare, skådespelare och artister där syftet är att skapa balans mellan höga prestationer och en långsiktig, hållbar hälsa.

Målsättningen är att du efter föreläsningen ska inneha en ökad kunskap i att identifiera bakomliggande faktorer som orsakar ineffektivitet och stress. Att kunna arbeta förebyggande för att känna mindre press och minskad stress samt en ökad motivation till att skapa den dagliga arbetsglädjen. Livet och jobbet ska inte kännas som ett enda stort krav, utan en tid där vi skapar ett långsiktigt må bra!

Under 2017 drev Johan podcasten "Träna för hjärnan" med gäster som Dr Anders Hansen, Kristin Kaspersen, Mikael Persbrandt, Markoolio och Agneta Sjödin. Syftet med dessa samtal var att få ta del av gästernas egna tankar, reflektioner och erfarenheter ifrån livets utmaningar samt hur fysik aktivitet påverkat dess välmående.

Sagt om Johan:

"Pricksäkert och Trovärdigt. Flera tycker att det var den bästa föreläsning de lyssnat på i samband med jobbet." - Gustaf Bratt. Nordea Sweden.

"Bra energi, rätt tonalitet, underhållande utan trams. Trovärdigt, tänkvärt och rakt." - Leif Nordin, Ledarnas Sveriges chefsorganisation.

"Man får sig en tankeställare och börjar fundera över sitt eget beteende. Denna föreläsning passar alla, inte minst chefer då vi lever i en ständigt uppkopplad och stressig tillvaro både privat och i arbetslivet." - Ulrika Hultfeldt, Arbetsförmedlingen.

Pressbilder

Johan Norén

Johan Norén

Rådgivare

Utbildare med Storytelling som verktyg

Friskvård & Träning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2