Johanna Samuelson

Johanna Samuelson

Komiker och konferencier med energi och värme

Johanna Samuelson är en mycket uppskattad konferencier med en utbildning inom projektledning för möten och events som följdes av många år som projektledare inom eventbranschen.

Tack vare Johannas erfarenheter därifrån har hon en djup förståelse för alla delar av ett event. Johannas energi och omsorg lyfter eventet och gör alla deltagare bekväma på scen. Från teater- och standup-scener har hon också lärt sig att rädda oväntade situationer, en förmåga som kommer väl till pass när teknik eller andra oplanerade händelser uppstår.

Vi känner igen Johanna på sin för sin kvicktänkthet och humor, som oftast löser de mest utmanande situationerna. Hon är även en stöttepelare före, under och efter eventet och är gärna tillgänglig för att hjälpa till med manus, innehåll och andra förinspelade inslag.

Johanna Samuelson har arbetat både i Sverige och Australien och är bekväm med att leda event på engelska, både på plats och digitalt. När du bokar henne som programledare, kan du vara säker på att du får en konferencier som kommer med energi, humor och förmåga att hålla ihop programmet. Hon engagerar och involverar publiken på ett lättsamt och humoristiskt sätt, och är en stor tillgång för er och hela eventet och dess syfte och budskap.

Kundcitat
"Proffsig, påläst och noggrann. Sådant märks och är viktigt. Mycket bra insats av Johanna!"
- Rikard Larsson, Tjustgalans styrelse

"Johanna var en nyckelspelare i vårt event och en bidragande faktor till att det blev så lyckat och omtyckt. Med varm och tydlig hand guidade hon oss från start till mål. Johanna var till stor hjälp i alla förberedelser med allt från manus till tips och trix framför kameran, vilket jag uppskattade mycket. Jag kan med varm hand rekommendera Johanna till andra framtida företagsevent och arrangemang."
- Katrin Buhre, Head of Sales Operations, Cygate AB

Pressbilder

Johanna Samuelson

Johanna Samuelson

Programledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2