John Houdi
Fotograf: Jennie Pihl

John Houdi

Magisk entertainer med en mix av humor och trolleri

John Houdi benämner sin show Magic Comedy och för den har han fått flera priser både i Sverige och internationellt. Han är även en mycket rutinerad moderator och konferencier.

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Sverige. Hans fräscha och originella mix av humor och trolleri - något han själv kallar MagiComedy™ - har gjort att han varit en återkommande artist på event och shower i Sverige och runt om i världen.

Han har vunnit ett flertal priser för sin skicklighet. Bland annat fyra Svenska- och nio Nordiska mästerskap i trolleri. Han har också blivit vald till Årets Artist i Sverige. John Houdi är i dag en av Sveriges mest populära företagsunderhållare.

Det var hans förmåga att kommunicera med publiken som gjorde att världsartisten Julio Iglesias valde John som sin opening act på hans europaturné. John Houdi har uppträtt för alla sorters människor från glada kroggäster i Sverige till världsartister inom idrott och showbusiness samt politiker, diplomater och kungligheter från hela världen.

John Houdi är även en mycket uppskattad föreläsare. Han föreläser underhållande om buktaleri som teambuilding, framträdandeteknik och inte minst om skepticism.

Konferensmagi John Houdi kan även verka som moderator på er konferens/event. Tänk er en heldag som aldrig tappar farten eller energin. John driver frågorna och presenterar talare och håller tidsschemat. Intervjuar på sitt oefterhärmliga sätt och, där det passar, illustrerar visuellt och underhållande det man pratar om.

Dödtider där Power Point ska startas, föredragshållare försenad eller andra problem fylls då John Houdi alltid är redo att hoppa in och underhålla gruppen.

Pressbilder

Artiklar

John Houdi

John Houdi

Illusionist

Fotograf: Jennie Pihl

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2