Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Johnny Sundin
Fotograf: Teemu Oksanen

Johnny Sundin

Trendspanare, inspirationsföreläsare och moderator

Trendspaning, förändring, kreativitet, innovation och nya mindset är några av Johnny Sundins nyckelord då han står på scenen och inspirerar.

Johnny Sundin var nominerad till Årets talare – Moderator 2019. Han är både en strukturerad och en driven moderator, samtidigt som han skickligt och engagerat föreläser om trender, mod, kreativitet och förändring. Rappt, interaktivt och med en underhållande storytelling som inte lämnar någon oberörd.

Med en bakgrund från media, kommunikation, utbildning och eventbranschen vet Johnny vad det innebär att visualisera, skapa tydlighet och att inspirera sin publik till att både förstå och känna.

Johnny Sundin har den unika kombinationen att både vara en synnerligen vass föreläsare - och - en minst lika inspirerande moderator som skickligt kan omfamna och sammanfatta viktiga budskap på en stor konferens.

Som populär föreläsare pratar han om de trender och nya företeelser som skapar närodlade livsmönster i en värld av nya globala vanor. Skarpa analyser och smart visuell retorik tar åhörararna med på en tankeväckande resa in i en positiv framtid inom miljö, hitech, beteendevetenskap, hjärnforskning, entreprenörskap och astronomiska nanoperspektiv.

I rollen som moderator leder Johnny Sundin alla organisationens hjärnor genom befintliga tankekartor, nya mindset och framtidsvisioner med stor pedagogisk tydlighet. Med energi och värme skapar Johnny bra dialoger med de olika nyckelpersonerna på scenen. Han gör gedigna förberedelser och research för att alltid tvinna den röda tråden så stark och tydlig som möjligt.

Video

Pressbilder

Johnny Sundin

Johnny Sundin

Trendspanare

Fotograf: Linda Broström

Underhållande utbildare

Roliga konferencierer

Presentationsteknik

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2