Jonas Hagström
Fotograf: Johannes Poignant

Jonas Hagström

Otroligt små medel gör skillnad

Låt dig inspireras av hur man genom att våga säga ja och tro på sig själv, kan få det tillsynes omöjliga att bli möjligt.

Man kan aldrig förutse exakt hur saker och ting ska bli, det enda man kan vara 100% säker på är att om man inte börjar, då blir det ingenting. Söker du inspiration och energi? Vill du skapa förändring och förbättring, för organisationen, dig själv eller andra? Vill du uppnå mål eller kanske förverkliga drömmar? Börja nu! Det kommer aldrig att komma en bättre tid eller vara bättre tajming senare. Lyssna på Jonas Hagström och få den knuff du behöver.

Jonas Hagström är entreprenören som redan vid 9 års ålder hade sin första affärsidé. Inspirerad av uppväxten med en galen entreprenörspappa har han sedan genom livet förverkligat den ena idén efter den andra. Jonas har vägrat att lyssna på omgivningen som sagt "det där kommer aldrig att gå" utan istället anammat inställningen "någon måste få det att funka". Inställningen om att våga säga "ja" och prova sig fram har tagit Jonas ut på en fantastisk resa, från uppväxten i fjällbyn Gräftåvallen med 12 invånare, till framgångsrik företagare, social entreprenör och till och med ända upp på Globens scen tillsammans med Tomas Ledin. En resa som ju längre tiden går bara öppnar upp för fler och fler unika möjligheter.

Jonas fängslar sin publik från första sekund och inspirerar med energi, mycket humor men också med gripande människoöden. Jonas pratar om hur vi alla med otroligt små medel kan göra skillnad för oss själva och andra. Hör historien om den galna pappan, Jonas liv som entreprenör och skapandet av den nationellt hyllade kören The Rockin Pots. En kör för nyanlända och svenskar att mötas i, som inte bara gett fantastiskt positiva effekter för deltagarna, utan även lett till samarbeten med Tomas Ledin, Niklas Strömstedt och Lets Dance-Tobias samt framträdanden i TV och på Eurovision Song Contest.

Jonas har varit nominerad till såväl Årets företagare som Årets Eldsjäl och har även mottagit priset Årets Dörröppnare, Sveriges främsta integrationsinitiativ.

Sagt om Jonas:
"Jag har sett många föreläsningar i mina dagar, men det här är det absolut bästa jag sett" - Patrik Björne Swedbank.

"Jag kan verkligen rekommendera Jonas Hagström - för att lyfta vilken föreläsningsdag som helst!" - Frida Hager Stockholms Universitet.

"Få talare fångar mitt intresse och är inspirerande nog för att smitta av sin energi till andra som Jonas. Söker du inspiration samt energi, lyssna på Jonas" - Helene Kjellsdotter Quality Hotels.

Pressbilder

Jonas Hagström

Jonas Hagström

Entreprenör

Fotograf: Johannes Poignant

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2