Jonas Ogvall

Jonas Ogvall

Digital kompetens och förståelse är en nyckelfråga

Den digitala detaljhandeln förändrar allt och för alla. Du är längre i din digitala förändring än du tror, men det krävs lite till.

Jonas Ogvall är expert inom den digitala handelns utveckling och har sedan 2012 föreläst nationellt och internationellt. Han har en bred och djup kunskap både utifrån affären, den digitala omställningen samt hur samhället måste anpassa sig utifrån nya handelsmönster.

Jonas har en bred erfarenhet från positioner inom reklam och kommunikation samt andra ledande befattningar inom industri- och kommunal verksamhet. Jonas är i dag engagerad i olika start-ups och föreläser på heltid.

Den digitala handeln påverkar alla och allt. Digitaliseringen av den svenska detaljhandeln går snabbt och e-handeln växer nu med närmare 20 procent per kvartal. Under andra kvartalet 2017 var det ingen tillväxt i fysiska butiker. All ökning för detaljhandel skedde online. Denna förändring ändrar affärsmodellen för den traditionella fysiska handeln.

Förändringen gäller inte bara för handel, utan för hela vårt samhälle. Allt från fastighets- och stadsutvecklingen till hur människor transporterar sig. En viktigt kugge i förståelsen vid samhällsförändringar är ditt arbete och kompetens. Arbetet går nu in i en helt ny roll och måste anpassas efter de digitala, agila processerna.

Låt dig inspireras till att öka din digitala närvaro och förståelse.

Pressbilder

Jonas Ogvall

Jonas Ogvall

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2