Jörgen Bergqvist

Jörgen Bergqvist

Framgångstro som smittar

Att transformera etablerade verksamheter genom syftesdrivet ledarskap, engagerade medarbetare och handlingskraft.

Jörgen Bergqvist är en företagsledare, rådgivare och industriell entreprenör med spetskompetens inom transformation, tillväxt och organisationsutveckling. Han har nästan 20 års erfarenhet från näringslivet och varumärkesdrivna produktföretag inom områden försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap varav nästan 10 år som företagsledare.

Hans erfarenhet omfattar både internationella storföretag som Procter & Gamble och Carlsberg, men också medelstora familjeföretag som LEGO, BRIO och Delicato som alla genomgått kraftfulla transformationer av sig själva och som också förändrat sina respektive industrier.

LEGO's transformation, från nära döden i början på 2000-talet till att idag ha transformerat den globala leksaksindustrin, är legendarisk. Här var Jörgen Bergqvist med om att leda digitalisering, tillväxtacceleration och organisationsutveckling som Sverigechef och affärsutvecklingsansvarig i norra Europa. På senare tid är förnyelsen av det anrika livsmedelsföretaget Delicato som utmanade sig själv, sina kunder och sin bransch också ett framgångsrikt exempel och som bland annat flerfaldigt blivit belönat för sin modiga och banbrytande kommunikation, produktinnovation och varumärkesbyggande.

Jörgen Bergqvist motiveras av att leda och inspirera verksamheter och individer att nå sin fulla potential. Det gör han genom att dela med sig av sina egna verklighetsbaserade erfarenheter från förändringsledning. Hans föreläsningar präglas av unika inblickar i de företag och branscher han verkat i, konkreta metoder och verktyg som använts och som är användbara i andra sammanhang, samt ett engagemang och en framgångstro som smittar.

Föreläsningarna kan med fördel riktas till ledningsgrupper och styrelser som söker exempel på framgångsrika transformationer och konkreta metoder på förändringsledning, men de kan också fungera som inspiration till större grupper av medarbetare.

Pressbilder

Jörgen Bergqvist

Jörgen Bergqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2