Josefin Johansson
Fotograf: Morgan Norman

Allsångsledare, konferencier och komiker

Josefin Johansson

Lyfter stämningen till max med mycket energi

Josefin Johansson är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja.

Hon har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3 och hon har arbetat med flera av Sveriges mest populära radioprogram såsom "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar" och "Musikguiden i P3: Sommarsession". Josefin har medverkat i många olika TV-program bl.a. "Allsång på Skansen", "Så ska det låta", "Intresseklubben", "Kändisbarnvakten", "Det stora matslaget", "Dobidoo" och "Extra Extra". Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. "Robins", "Gabba Gabba" och "Helt Sant".

Utöver TV och radio står Josefin mer än gärna på scen som komiker, sångare, allsångsledare och skådespelare. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om i Sverige och har på senaste tiden även lagt mycket fokus på en internationell karriär, bl.a. har hon uppträtt i England, Japan och Tyskland. Hon har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger. Josefin turnerade i Sverige med föreställningen "Tjejgrejer" som nominerades till Årets föreställning. Hon har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen "Drottningsylt" tillsammans med Robert Noack.

Föreläsningar och upplägg med Josefin:

Föreläsningen "Så får du ett nobelpris"
Pang! Bang! Bom! I Nobelprisets drygt 120-åriga explosiva historia har över 1000 pris delats ut och av dom har antalet som gått till kvinnor varit: 58 stycken. Vi tittar närmare på några av dom och hur dom betett sig för att kamma hem en av världens tyngsta utmärkelser. Någon till och med två stycken! Vad är framgångsfaktorn? Vi undersöker arbetsmiljön, kollegor och andra HR-frågor. Hur forskar man i ett stall? Kan man ha ett labb i sovrummet? Ska man verkligen testa sin uppfinning på sig själv? Josefin berättar: Så får du ett Nobelpris!

Fräck frågesport för firmafest!
Vem är världens rikaste katt? Vilken sås passar bäst? Hur är arbetsvillkoren i Ullared? Det är saker du inte undrade men efter denna stund kommer älska att veta. Emma Knyckare, halländska stjärnan från podden

Flashback forever och Josefin Johansson, tv-quiz-queen du sett i både På spåret och Smartare än en femteklassare ger er en omgång i fantasifulla frågor med deras karakteristiska charm samt dialekt. Det blir musik! Det blir sång! Det blir garanterat kul och förvånansvärt lärorikt! Kom, quizza och ha en rolig stund med denna oslagbara komikerduo.

Josefinitos Power Hour
Josefinitos Power Hour är precis vad det låter. En timme power, energi och skoj! Vi har alla suttit i slutet av seminariedagen och säckat ihop. Konferensen vägrar lyfta. Det mysiga afterwork-minglet startar liksom inte.

Det är dags för Josefinito Power Hour. Med sitt direkta tilltal och smittsamma energi skjutsar allas vårt glädjebatteri Jossan Johansson igång vilken tillställning som helst. Med egen eurodisco, andra bekanta bitar och höga knän går det inte sitta still. Snart skrålar både du och kollegan med i låtar ni inte visste ni kunde!

My Little Allsång
Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" – en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen.

Pressbilder

Josefin Johansson

Josefin Johansson

Programledare

Fotograf: Morgan Norman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2