Josefin Johansson

Josefin Johansson

Allsångsledare, konferencier och komiker

Josefin Johansson är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja.

Hon har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3 och hon har arbetat med flera av Sveriges mest populära radioprogram såsom "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar" och "Musikguiden i P3: Sommarsession". Josefin har medverkat i många olika TV-program bl.a. "Allsång på Skansen", "Så ska det låta", "Intresseklubben", "Kändisbarnvakten", "Det stora matslaget", "Dobidoo" och "Extra Extra". Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. "Robins", "Gabba Gabba" och "Helt Sant".

Utöver TV och radio står Josefin mer än gärna på scen som komiker, sångare, allsångsledare och skådespelare. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om i Sverige och har på senaste tiden även lagt mycket fokus på en internationell karriär, bl.a. har hon uppträtt i England, Japan och Tyskland. Hon har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger. Josefin turnerade i Sverige med föreställningen "Tjejgrejer" som nominerades till Årets föreställning. Hon har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen "Drottningsylt" tillsammans med Robert Noack.

Låt Josefin leda er allsång Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" - en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen.

Föreläsningen "Jossarwisser" med Johar Bendjelloul

En underhållande föreläsning av och med Josefin Johansson och Johar Bendjelloul om bildningens historia, den stora kärleken till allmänbildning och varför bildning är så viktig. I denna föreläsning ger Jossan och Johar er bildningens historia, hur de inhämtar kunskap och hur du själv blir mer allmänbildad. Tips och trix och kanske en och annan bakom-kulisserna anekdot. Så ska du se att du snart spöar hela familjen eller samtliga kollegor i nästa frågesport!

Pressbilder

Josefin Johansson

Josefin Johansson

Underhållande moderatorer

Roliga konferencierer

Komiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2