Josefine Sundström

Josefine Sundström

Programledare i TV

Josefin Sundström har en stor erfarenhet av direktsändningar vilket gör henne väl lämpad att även fungera som konferencier och moderator.

Josefine Sundström är en populär programledare i såväl större nöjesproduktioner som i barn- och ungdomsprogram i SVT och TV4 samt för näringslivsevenemang. Genom åren har hon guidat TV-publiken genom en rad olika program som Melodifestivalen, Världens Barn, Cirkusprinsessan, Jeopardy, När och Fjärran, Voxpop, Kristallen, Lilla Melodifestivalen, Go-galan och Combo.

Josefines engagemang, professionalism, manusbegåvning och vana av att i direktsändningar intervjua internationella världsstjärnor gör att hon passar utmärkt som konferencier och moderator. Innan TV-karriären jobbade Josefine Sundström som artist och dansare. Balettdansösjobbet på Göteborgs Operan följdes av turné med sånggruppen Ai som bl a deltog i Melodifestivalen 1999. Josefine jobbade under flera år som lärare på Svenska Balettskolan. Numera är musiken något som Josefine har som hobby, då främst som låtskrivare. Josefine har också jobbat som danspedagog och 2005 fick hon hela Sveriges barn att dansa och gympa framför TVn i programmet Klara Färdiga Gå, som hon även var producent för.

Hösten 2007 var Josefine Sundström inbjuden som enda svenska talare vid UNI-meis internationella TV-konferens i Jakarta. Idag kombinerar Josefine TV-karriären med redaktörskap för Egmont-tidskriften Julia och som uppskattad konferencier.

2010 debuterade Josefine som författare med sin roman Vinteräpplen och 2012 kom hennes andra roman Boel och Oscar

Pressbilder

Josefine Sundström

Josefine Sundström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2