Jurij Lederman

Jurij Lederman

Teambuilding, ledarskap och personlig coachning

Jurij Lederman har decenniers erfarenhet av att jobba med personer i chefsstÀllning. Han förelÀser och utbildar inom ledarskap, team och kommunikation.

Jurij Lederman har under mÄnga Ärs tid arbetat med personer i chefsstÀllning i svenskt nÀringsliv och förvaltning. Han har rik och mÄngfasetterad erfarenhet av teambuilding och personlig coachning med kunskap hÀmtad frÄn hans bakgrund som regissör och konstnÀrlig ledare för TeaterStudio Lederman i Stockholm. Han Àr utbildad pedagog och förelÀsare, och har varit lÀrare i scenframstÀllning vid Stockholms- och Göteborgs Teaterhögskolor. Idag hÄller Jurij seminarier och förelÀser om ledarskap och kommunikation pÄ fyra sprÄk, förutom svenska ocksÄ pÄ engelska, ryska och polska runt om i Europa.

Det Àr lÀtt att teoretisera kring ledarskap och kommunikation. Men hur gör man? Kommunikation Àr skillnaden mellan att vara ett "good company" och en "excellent ensemble" enligt Jurij Lederman. Jurij kan ge Dig kunskap och verktyg som eliminerar onödiga hinder. Hans seminarier handlar inte om förmedlande av teoretiska kunskaper utan om praktiska övningar som ger konkreta resultat.

Jurij Lederman utbildad till regissör, skÄdespelare och pedagog i Ryssland och Polen. Idag verksam frÀmst som pedagog inom ledarskap och kommunikation. Jurij kom till Sverige 1969 och har under Ären utbildat mÄnga av vÄra kÀndaste skÄdespelare. Han har 20 Ärs erfarenhet av att framgÄngsrikt hjÀlpa företag och företagsledare, med ledarskap, team och kommunikation.

FörelÀsningar om trÀning och förÀndring
Jurij hÄller Àven förelÀsningar om den annorlunda livsresan han har gjort de senaste Ären. För nÄgra Är sedan stod Jurij inför valet - att fortsÀtta som det var och dö sjuk, nersupen och bitter - eller en förÀndring. Han valde förÀndring och överlevnad.

Han startade en spÀnnande resa som i det mesta kom att bekrÀfta att "teatraliserings-instinkten" (N. Jevrejnovs term), Àr ett av de viktigaste verktygen vi har för att skapa framtiden. Att vÀlja en ny roll och handla dÀrefter, Àr vad vi ofta gör omedvetet och ser det som en tillfÀllighet, en slump, en tur eller otur. Jurij valde medvetet en ny roll i sitt liv.

Att skilja pÄ jaget och rollen gav honom bÄde styrka i förÀndringen, uthÄllighet i processen och övertygelsen att han var pÄ rÀtt vÀg. Metoden baserades pÄ Stanislavskijs filosofi: Gör det svÄra till vana - en vana blir det lÀtta - det lÀtta blir det vackra.

Han slÀngde ut bilen ur garaget och skapade ett gym.

I dag, frisk och nykter, anvÀnder han sig av den metoden pÄ de seminarier och workshops han hÄller för olika organisationer som vill och mÄste förnyas för att överleva. Jurij Lederman skapade ett nytt liv vid 65 Ärs Älder och vid fyllda 70 har han gÄtt frÄn döende till en man med en 30-Ärings kropp, energi och sinne.

Pressbilder

Jurij Lederman

Jurij Lederman

Sök

AnvÀnd gÀrna vÄr avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter förelÀsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang fÄr du alltid rÄdgivning frÄn idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang fÄr du alltid rÄdgivning frÄn idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2