Karin Saler

Karin Saler

Odlingsinnovatören

I en tid där vår värld står inför stora hållbarhetsutmaningar, står Karin ut som en strålande exempel på positiv förändring. Med en bakgrund som arkitekt, har Karin under det senaste decenniet ägnat sig åt småskalig, lokal odling i gemenskap med andra.

För tio år sedan bestämde sig Karin Saler för att ändra världens gång, och påbörjade sitt arbete med odling. Med sin vision om hållbar omställning och gemenskap, har hon transformerat urbana och semiurbana landskap genom att initiera pedagogiska gemensamhetsodlingar i allt från offentliga parker till nybyggnadsprojekt.

Karin betonar vikten av att arbeta i harmoni med naturen, snarare än att försöka dominera den. Genom att förstå naturens processer och potential, menar hon att vi kan uppnå Agenda 2030-målen, samt skapa hållbara och levande samhällen. Karin har en djup förståelse för vikten av att läka våra trasiga relationer - med naturen, andra människor och oss själva.

Med en kombination av passion och praktisk erfarenhet har Karin skapat förändring på gräsrotsnivå. Genom hennes initiativ har hon blivit en katalysator för positiv förändring, inspirerande individer och samhällen att se möjligheterna i det som redan finns omkring oss.

Som en prisbelönt pionjär inom odling och innovation, fortsätter Karin att skapa och utveckla nya sätt att odla gemensamt. Från sitt arbete med Riksbyggen som odlingsutvecklingskonsult, till hennes initiativ med andelsjordbruket Hela Jorden på Öråkers gård, och gemensamhetsodlingen Odla Ihop, står Karin i förgrunden för den moderna odlingsrörelsen i Sverige.

Karin Saler är mer än bara en arkitekt eller odlare - hon är en visionär som ser möjligheter där andra ser hinder. Med hennes passion, kunskap, och driv, inspirerar hon oss alla att agera för en bättre och mer hållbar framtid.

Pressbilder

Karin Saler

Karin Saler

Arkitekt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2