Karina Hollekim

Karina Hollekim

Att komma tillbaka till livet

Motivationsföreläsning om viljestyrka, självledarskap och tankens inneboende kraft

Karina Hollekim är internationellt känd som basejumper och var en av världens bästa friskidåkare när livet vändes upp och ner hösten 2006. I ett ögonblick såg hon fram emot ännu en äventyrsdag på jobbet på 2 500 meters höjd - sekunder senare vred sig fallskärmslinan. I fritt fall smällde hon till marken och krossade benen i underkroppen. Karina Hollekim hade änglavakt och svävade mellan liv och död i flera dagar. Hon stod inför sitt livs största utmaning: Att komma tillbaka till livet!

Karina genomgick 20 operationer och förutspåddes leva i rullstol. För första gången i sitt liv blev hon beroende av andra än sig själv. Mot alla odds är hon idag tillbaka på skidor bland bergen där hon hör hemma. Hennes otroliga äventyr och okuvliga livsgnista fångades av filmskaparen Jens Hoffmann i "20 Seconds of Joy", en prisbelönt dokumentär som följer Karinas historia under en femårsperiod.

Idag arbetar Karina Hollekim som mental tränare för professionella idrottare och för företagsledare. Hon älskar att hjälpa människor att leva bättre liv och prestera bättre i vardagen. Hon är utbildad dataprogrammerare, och har en bakgrund från Neuro Lingvistisk Programmering som hjälper henne i hennes arbete med coaching.

I sin föreläsning delar Karina Hollekim med sig av en berättelse om rå viljestyrka och passion – och de avgörande ögonblicken som kan förändra våra liv för alltid. Hon inspirerar publiken att vara målinriktad, och hon är ett bevis på vikten av de små förändringarna och hur de gör en avgörande skillnad över tid. Det här är den gripande historien om att bygga upp sig själv i motgångar, att aldrig ge upp och att hitta en ny mening med livet. Det som förr handlade om att utföra ständigt nya hjärtskärande stunts, för Karinas del handlade plötsligt om att lära sig gå igen!

Kontakta oss för mer information om Karina Hollekims föreläsning.

Pressbilder

Karina Hollekim

Karina Hollekim

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2