Katja Wulff

Katja Wulff

Kaffekokaren lagar din mat till fest och till vardags

Katja Wulff trollar fram recept på allt från nudlar och stekta ägg, till skaldjursgryta och bläckfiskspett på sin kaffekokare.

Det här är en föreläsning för er som söker efter det där lilla extra. Ni som vill både ha kakan och äta upp den. Ni som har druckit ur kaffe och nu är sugna på en varmrätt.

Katja Wulff har aldrig varit det minsta intresserad av att spislaga mat. Hon gillar att kaffekokarlaga den. Intresset upptäckte hon när hon som student inte orkade gå ut till det gemensamma köket i studentkorridoren utan lagade sina nudlar, pulversoppor och andra halvfabrikat i sin kaffekokare istället. Efter att ha berättat om hur hon börjat laga mat för sina storögda kompisar blev hon uppmuntrad av deras reaktioner och startade bloggen kaffekokarkokboken och började lägga upp sina recept och bilder på maten hon lagade.

Bloggen blev så populär att den fick utmärkelsen "Årets Matblogg ". Samtidigt blev hon kontaktad av ett förlag och gav sedan ut sina recept i "riktig" kokbokform. Hennes föreläsning berättar historien om studenten som på ett lite udda sätt vann plats bland matlagningssveriges elit. Samtidigt delar hon med sig av recept och tips till matkonnässören med mycket tid, bara att hårdkoka ett ägg tar 45 minuter.

Katja Wulff

Katja Wulff

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2