Kjell A Nordström

If you want to do something really interesting and revolutionary, learn to ignore your customers

Fotograf: Christian Gustavsson

Kjell A Nordström

Ledande forskare om multinationella företag

Kjell A Nordström är en av Europas mest efterfrågade föreläsare. Han skapar dynamiska och levande föreläsningar genom att blanda sin omfattande akademiska kunskap med sin karismatiska personlighet.

Kjell A Nordström är svensk ekonom, föreläsare och författare och har tidigare arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Kjell A Nordström är känd som en av de ledande forskarna på multinationella företag och den globala marknaden. Han har fungerat som rådgivare och konsult till flera multinationella företag. År 1999 skrev Kjell succéboken "Funky Business -Talang får kapitalet att dansa" (skriven tillsammans med Jonas Ridderstråle). Boken nådde stora internationella framgångar, den har översatts till 39 språk och sålts i drygt 1 miljon exemplar.

Han är även författare till böckerna "Karaoke Capitalism -Management for Mankind" (2003 ) och "Funky Business Forever" (2007) (Böckerna är skrivna tillsammans med Jonas Ridderstråle). Kjell A. Nordström har därefter skrivit några böcker tillsammans med Per Schlingmann; "Urban Express – 15 urbana lagar som hjälper dig navigera i den nya värld som tas över av kvinnor och städer" (2014), "Corona Express - en liten bok om världen efter pandemin" (2021) och nu senast "Momentum: vad krig, klimatkris och virus förändrar" (2022)

Kjell A Nordström tilldelades Årets talare - Hederspris 2019 på Talargalan med motiveringen:
"Årets Hederspristagare banade vägen och visade att även föreläsare från ett litet kallt land långt upp i norr kunde vara internationella talarstjärnor i världsklass. Kjell A. Nordström har flera gånger om toppat listorna på de mest efterfrågade talarna i näringslivet runt om i världen. Med en internationell boksuccé i bagaget, banbrytande innehåll och en fantastisk retorik och karisma, tog han föreläsarvärlden med storm."

Pressbilder

Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Managementguru

Fotograf: Tobias Björkgren

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2