Lars Adaktusson
Fotograf: Peter Alendahl

Lars Adaktusson

Känd TV-personlighet, journalist och programledare

Lars Adaktusson har en lång erfarenhet av journalistik och en över tjugoårig erfarenhet av TV. Efter en kort sejour som kommunikationsrådgivare arbetar han nu som frilansjournalist, samhällsdebattör, programledare, moderator och föreläsare.

Lars Adaktusson är en av landets mest kända TV-personligheter, med drygt 30 år inom journalistiken och en nästan tjugoårig karriär inom Sveriges Television. Dessförinnan arbetade han vid Sveriges Radio och lokalradion i Dalarna. I botten har han akademiska studier vid Socialhögskolan och Journalisthögskolan. Lars har arbetat som reporter, programledare, utrikeskorrespondent, producent samt redaktionellt ansvarig inom flera tunga redaktioner. Han arbetar även som moderator och debattledare och föreläser om mediernas roll i samhället och om både utrikes- och inrikespolitiska frågor.

Lars Adaktusson är för de flesta TV-tittare känd för sina mångskiftande arbetsuppgifter. Han har exempelvis varit utrikeskorrespondent i Centraleuropa, USA samt Mellanöstern. Under många år har han arbetat som programledare i Aktuellt, Kvällsöppet och Agenda. Lars har företrädesvis bevakat de stora nyhetshändelserna inrikes och utrikes - som t.ex. svenska valrörelser, kriget på Balkan, EU, amerikanska presidentval och Mellanöstern-konflikten.

Pressbilder

Artiklar

Lars Adaktusson

Lars Adaktusson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2