Leif Edvinsson

Leif Edvinsson

Världens förste professor i intellektuellt kapital

Leif Edvinsson är professor i Lund, författare med en omfattande näringslivsbakgrund. Han har även bland annat varit rådgivare år regeringen och FN

Leif Edvinsson är innehavare av världens första professur i "Intellektuellt kapital" vid Lunds Universitet, inspiratör och vd för Universal Networking Intellectual Capital. Tidigare ansvarig för "Human Resources and Intellectual Capital" på Skandia och ansvarig för träning och rekrytering på SEB samt vd och styrelseordförande för konsultföretaget Consultus.

Författare och talare som bland sina ämnen har det intellektuella kapitalet, kunskap och lärande samt Corporate Longitude (värdet av det mänskliga och intellektuella kapitalet).

Leif Edvinsson är en av världens ledande experter på intellektuellt kapital, och en av nyckelpersonerna som skapade detta begrepp. Han har genom sina banbrytande åsikter om organisationernas mjukvara, anlitats som rådgivare åt den svenska regeringen för landets tjänsteexport. Han har även arbetat som speciell rådgivare åt FN: s Handelscentrum och han var en av grundarna av Tjänsteförbundet (numera integrerat i Svenskt Näringsliv).

Leif Edvinsson

Leif Edvinsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }