Lennart Hjelm
Fotograf: Colette Kulig

Lennart Hjelm

Tankens kraft, en både humoristisk, allvarlig och magisk föreläsning

Lennart Hjelm ger sin publik något de inte upplevt tidigare. Det omöjliga tycks hända när tankens kraft släpps loss.

Lennart Hjelm har blivit en mycket uppskattad underhållare och föreläsare hundratals företag och föreningar. Personal från exempelvis Förvaltningsrätten, SCB, Karolinska, Försvaret, bilföretag, kommuner har häpnat, engagerats, skrattat när Lennart låter fantasin och kreativiteten flöda och till slut ställt sig frågan "är det omöjliga alltid omöjligt?" Lennart har gjort sig känd såväl i TV-inslag som i olika typer av seminarier då han handgripligt visar resultat av att tänka nytt, kreativt och utanför ramarna.

Många tillbringar halva sin vakna tid tillsammans med människor de möter i arbetslivet. Precis som hemma vill de må bra och ha det trevligt. Å andra sidan kan ett negativt klimat göra arbetet till en mardröm. I föreställningen Tankens Kraft ger Lennart Hjelm konkreta tips på hur man uppnår en god atmosfär på arbetet och i vardagslivet. Genom personliga och dråpliga exempel visar Lennart betydelsen av positivt tänkande, och varför beröm inte bara gör folk glada utan även ger lönsamhet åt företaget.

Varvat med tänkvärda reflektioner framkallar Lennart både skratt och förundran när han visar prov på oförklarliga händelser mitt framför publikens ögon. Han verkar kunna veta vem någon i publiken tänker på, se om någon talar sanning, och memorerar blixtsnabbt en hel kortlek.

En av anledningarna till att Lennart Hjelms framträdanden har blivit så uppskattade hos kunderna är att han lägger det hela på rätt nivå. Folk sitter inte passiva utan alla känner sig engagerade.

Tankens Kraft skräddarsys efter beställarens önskemål.

Sagt om Lennart:

Lennarts framträdande var magnifikt. Han la det hela på rätt nivå. Det var underhållande och överraskande, samtidigt som alla inspirerades och verkligen tog till sig att ingenting är omöjligt. - Paul Fischbein, VD Tretti AB

Dina tankeläsningsövningar gav oss huvudbryderi hela kvällen. Du var kvällens stora samtalsämne och du måste du nästan ha hört alla positiva tankar vi sände åt ditt håll! Och aldrig har jag fått så mycket beröm från så många deltagare över helgens arrangemang som denna gången. Ännu en gång, tusen tack från oss alla, vi åkte hem med ett leende på läpparna. - Tiina Ranta, SÅGAB

Pressbilder

Lennart Hjelm

Lennart Hjelm

Underhållare

Fotograf: Colette Kulig

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2