Li Pamp

Li Pamp

Njutbara investeringar – modern design, konst och antikviteter

Li Pamp är programledare, designexpert och entreprenör. Hon har ett brinnande intresse för och lång erfarenhet av att arbeta med design och antikviteter.

De senaste åren har vi kunnat se henne som programledare och expert i flera antikvitetsprogram, bland annat Antikmagasinet och Antikrundan i SVT. Hon är också grundare av Europas största marknadsplats för modern design.

Aldrig har intresset för antikviteter och "begagnat" varit större än nu i Sverige. Auktioner, antikmässor och sommarloppisar drar varje år miljoner besökare. Fler och fler uppskattar alltså gamla föremål. Det är idag upplyst att agera "klimatsmart" och köpa designklassiker och antikviteter av god kvalitet. Dessutom ett sätt att skapa en unik hemmiljö.

Li Pamp talar om nyttan av att köpa möbler, konst och konsthantverk av hög kvalitet. Prislappen är oftast lägre än på nyproducerade föremål, men kvalitén långt högre. På temat: "Njutbara investeringar" berättar Li om att göra goda investeringar där även hjärtat och känslor får styra. Vad är då viktigt att tänka på då man köper konst och antikviteter. Och vilka är framtidens klassiker? Konkreta tips och personliga erfarenheter utlovas. Åhöraren lär också få höra anekdoter från inspelningarna i Antikrundan…

Li tar gärna uppdrag som moderator och är bland annat flitigt anlitad och uppskattad av Stockholmsmässan och flertalet kulturinstitutioner. Boka Li för moderatorsuppdrag inom design, konst, auktioner, inredning och arkitektur.

Pressbilder

Li Pamp

Li Pamp

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2