Lili Öst

Lili Öst

Attraktionslagen – världens bästa framgångsverktyg

Lili Öst, artist med ett förflutet i bl a grupperna Family Four och Avec, sadlade om för ett antal år sedan, utbildade sig inom NLP och Kommunikologi och bytte fokus till föreläsningsscenen istället.

Med sina musikaliska föreläsningar, workshops, bloggar, sin bok Jag blir vad jag tänker och som coachande livs strateg, inspirerar Lili Öst sin publik och sina klienter att förstå hur avgörande viktigt det är att vara medveten om sina regerande tanke- och känslomönster. Och ger kraftfulla verktyg som dramatiskt ökar upp möjligheten att skapa de resultat man eftersträvar.

På väg åt rätt håll? Hur känns det i magen?
Känns det som att ni – på riktigt – är på väg mot ett gemensamt mål som alla på företaget/avdelningen brinner för? Eller… känns det som om att ni inser att ni behöver hjälpa förändringarna lite på traven, men saknar kraftfulla verktyg som kan skapa en höjning både i energierna, attityderna, förväntningarna och i resultaten ni får? Då kan en föreläsning/workshop som rör om lite i grytan och byter glasögon på åhörarna - vara precis vad ni behöver!

Forskning visar att mer än 70 % av alla påbörjade förändringsarbeten misslyckas.
Varför? En avgörande parameter som de flesta inte är medvetna om, är just känslan gällande den förändring man vill skapa. Om man försöker göra något annat, men tänker och känner samma sak som innan, - eller ännu värre, tänker och känner att man inte vill göra en förändring, då finns inte den avgörande motivationen och det tanke- och känslofokus som krävs för att nå harmonisk varaktig framgång. Vad det än gäller. Och sett ur ett energiperspektiv – blir man en gigantiskt magnet för att dra till sig resultat som speglar – just den känslan. Det tar oändligt mycket längre tid att få ett positivt resultat om det regerande tanke- och känslofokuset på de inblandade är negativt. Och tid är pengar.

Einsteins citat är vida kända och visst jobbade han som så många andra både vetenskapsmän och stora magnater som t ex Carnegie med attraktionslagen i fokus. Eller i modern tid förändringsledare som Jack Canfield, Bob Proctor mfl "Världen vi har skapat är en produkt av vårt tänkande, och den kan inte förändras utan att vi förändrar vårt tänkande." Einstein konstaterade även: "Dårskap är att göra samma sak om och om igen men förvänta sig ett annat resultat." Och en av hans mest citerade insikter: "Problem kan inte lösas med samma tankesätt som skapade dem. Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka."

När DU förändrar ditt sätt att betrakta saker - förändras de saker du betraktar!
Vill ni skapa en förändring som leder både till en bättre arbetsmiljö, gladare och tanke- och känslomässigt sundare medarbetare, bättre teamkänsla och högre energinivå på jobbet. Då behöver ledare och anställda få insikt om hur ni enkelt kan lyfta varandra och er själva. Samt förstå hur ni – genom att jobba med attraktionslagen som kraftfullt verktyg, får igång ett positivt "flow" som leder till en högre affärsnytta.

Säg JA till inspiration och insikt som kan förbättra era resultat!

  • Musikalisk inspirationsföreläsning: Ca 1,5 timmes musikalisk föreläsning som presenterar hur lagen om attraktion fungerar i olika delar av vårt liv och hur vi medvetet kan använda den i vårt skapande av våra dagliga resultat både privat och yrkesmässigt. Som individ såväl som i grupp. Ni får insikt om era tankemönster och lär er se och förstå var era styrkor och utmaningar hittills legat. Lagen om orsak och verkan bekräftas på ett nytt sätt. Föreläsningen ger er en energiinjektion, nyväckt kraft och nya kraftfulla och förändrande insikter som lägger grund för ökad livskvalitet. Dessutom finns det plats för skratt och hög igenkänningsfaktor.
  • Föreläsning/workshop: En halv- hel, eller flera dagar med föreläsningar och workshops där ni får den grundkunskap ni behöver för att mer på djupet förstå attraktionslagen och vår egen viktiga inblandning i våra egna liv. Vi börjar direkt jobba med de nya insikterna, reflekterar över hur och varför det hittills fungerat som det gjort i företaget/gruppen, sett ur det nya energiperspektivet. Diskussioner, grupparbeten, tanke- och skrivövningar i syfte att fånga upp funderingar och jobba med enkla men kraftfulla verktyg som hjälper deltagarna att se sina eventuella begränsningar i sitt gamla sätt att tänka, såväl som sina ökade möjligheter som kommer med de nya insikterna. Vi tar oss på allvar an frågan hur man kan applicera kunskapen om attraktionslagen både på individnivå såväl som i arbetet/gruppen för att nå andra resultat, och hittar sätt att implementera de nya insikter som vuxit fram.
  • Individ/gruppsamtal:


Uppföljande individ/gruppsamtal:
I grupper där man vill lyfta energin och/eller bryta en negativ attityd och ett negativt tanke- och handlingsmönster, fokuserar vi inspirationsarbetet utifrån det utgångsläget.

Individsamtal:
I de flesta företag finns det medarbetare som sprider mycket negativ energi omkring sig. Oftast utan att själva vara medvetna om det. Man har allt att vinna på att öka upp medvetenheten kring attraktionslagen, energier, den egna attityden och sitt eget fokus för att skapa ett mer harmoniskt arbetsklimat, både för den som det gäller såväl som för alla.

Insikt på djupet:
Vill man satsa på ett längre och mer djupgående energiförändringsarbete, erbjuds löpande utvecklingsmaterial via e-kurser vilka innefattar material för eget arbete/grupparbeten som kombineras med återkommande mötestillfällen där Lili tillsammans med gruppen reflekterar över det som kommer upp i det egna arbetet för att leda processen vidare.

Sagt om Lili:
"Lilis deltagande på vår kick-off var uppiggande, kul, tänkvärt och gav energi! Hon påminde oss om hur jag påverkar och bidrar att se möjligheter och ökad arbetsglädje." - Bassam el Mattar, Sverigechef, Fritidsresor

"En otroligt inspirerande föreläsning där man direkt fick enkla verktyg att förändra sitt tankesätt. Redan efter 30 minuter så hade jag insett vad jag måste förändra i mitt sätt att tänka i vissa avseenden. Jag skulle rekommendera alla att lyssna på Lili." - Anna-Fia Nilsson, PR/Chief Trainer, Sensai/Bvlgari

"Igår hade jag förmånen att uppleva Lili Öst i hennes musikaliska föreläsning. Jag rycks med och tänker till, så lätt kan det vara - om man bara bestämmer sig. Det är MITT val! Lili är övertygande och ödmjuk, blandar humor med självklarheter och allvar. Musiken går rätt in i hjärtat!" - Anneli Norberg, Alla Kvinnors Hus

Jag tillhörde dem som hört om Law of Attraction förut, och nu bestämde jag mig för att tro på den. Tack Lili, - vilken aha-upplevelse!" - Peter Hägglund, Ph.D - Lead2learn Stockholm

""Lili Öst har verkligen förmågan att trollbinda sin publik. Att med sin positiva utstrålning få oss alla att tänka i nya banor. Och med sin vackra sångröst även ge oss en musikalisk upplevelse att minnas länge." - Madeleine Walles, chefredaktör, Tidningen Nära

Pressbilder

Lili Öst

Lili Öst

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2