Linda Lindorff

Linda Lindorff

Programledare för När & Fjärran och Bonde söker fru

Utanför TV-studion arbetar Linda Lindorff (tidigare Isacsson) som moderator och konferencier samt föreläser om sina resor och all den mediaproduktion hon varit involverad i.

Vi förknippar kanske Linda Lindorff främst med reseprogram, eller åtminstone utomhusprogram, och det är nog ingen slump att hon har hamnat just där eftersom hon alltid har gillat att ägna sig åt utomhusaktiviteter såsom jakt, fiske, skid- och skoteråkning m.m.

Annat som kan vara intressant att veta om Linda är att hon gillar mat, fotografering, människor och musik, samt att hon valdes till fröken Sverige 1990. Linda började arbeta som allmänreporter på TV4:s lokal-tv i Umeå och utbildade sig så småningom till journalist på Strömbäcks folkhögskola. Av en händelse fick hon sedan arbete på TV3:s nyheter och väder, och med det var Lindas tv-karriär inledd. Därefter har man bl.a. kunnat se Linda i program som När & Fjärran, Farligt möte, Bonde söker fru och Äntligen trädgård.

Höjdpunkten i Lindas tv-karriär än så länge är enligt henne själv utan tvekan Aftonbladets stora tv-pris som hon blev tilldelad som bästa kvinnliga tv-personlighet. Med positiv energi och nyfikenhet åtar sig Linda Lindorff konferenciers- och moderatorsuppdrag och hon föreläser gärna om ämnen som resor, tv-inspelningar och mediaproduktion, "Utmana dig själv" samt motion och hälsa.

Pressbilder

Linda Lindorff

Linda Lindorff

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2