Linn Weilar
Fotograf: Mini Gemoll

Linn Weilar

Våga & våga inte?

Vad händer när du bara gör det och överraskar sig själv? Vad innebär det att faktiskt äga sin egen tillvaro, går det?

Linn Weilar är entreprenören som slog sin in på en överetablerad marknad med målet att sätta koreansk skönhet på kartan. Nu omsätter bolaget över 80 miljoner kronor och har kunder som Åhléns, Lyko, ICA och Apoteket.

Allt började 2017 när Linn köpte e-handelsplattformen hon själv handlat koreansk hudvård ifrån när den skulle gå i konkurs. Hon sade upp sig från ett tryggt jobb i mediebranschen och satte sig på ett flyg till Korea. Här startade inte bara ett entreprenörskap - en kärlek till en ny kultur, nya människor och koreansk mat föddes också.

I sina föreläsningar pratar Linn om att ta det berömda steget från det behagliga och trygga till det okända, läskiga och spännande. Och hur man lyckas ta makten över sin egen tillvaro.

Linn delar egna erfarenheter och misstag samtidigt som hon går inom ämnen som företagande och kvinnligt ägande. Extra stort fokus ligger på att lära ut om försäljning, som hon anser är den gyllene tråden i allt och något alla entreprenörsdrivna bör lära sig.

Kvinnligt företagande och att äga sin tillvaro
Den här föreläsningen grundar sig i frågor kring mod och om att tro på sig själv. Vågar jag ta steget att starta eget företag? Är min idé tillräckligt bra? Är jag bra nog och vågar jag ta steget? Med avstamp i sin egen historia går Linn igenom hur man tar makt över sin tid och vad som krävs för att kunna styra sin tillvaro.

Försäljning och relationsbyggande
Under den här föreläsningen delar Linn sina bästa råd om hur man utvecklas som säljare och når långsiktig försäljning samt bestående relationer. Hon går även igenom hur man når maximal motivation med rätt inställning och hur visualisering kan hjälpa oss nå våra mål.

Internationella relationer
I den här föreläsningen pratar Linn om hur det är att göra affärer med utländska leverantörer. Hon berättar om Sydkorea som land och belyser kulturen, människorna och trender. Och vad som kan vara bra att tänka på.

Från 0-80 miljoner på 7 år
Under den här föreläsningen berättar Linn ingående hur hon startade med noll kronor och på kort tid byggt ett distributionsbolag som omsätter 80 miljoner kronor. Hon delar med- och motgångar och hur man kan gå tillväga för att lyckas accelerera i tuffa tider.

Pressbilder

Linn Weilar

Linn Weilar

Fotograf: Mini Gemoll

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2