Linnéa Engström

Linnéa Engström

Linnéa kan trollbinda en publik som ingen annan och i sina föreläsningar gör hon det svårbegripliga lätt att förstå. Hon varvar praktiska insikter om hur modern teknik och social innovation kommer att lösa klimatkrisen, med roliga ankedoter från maktens korridorer.

Hållbarhetsmålen har potentialen att förändra alltifrån konsumtionsbeteenden, finansiella flöden och företagens prioriteringar. Teknologi och innovation är helt nödvändig för att ligga i takt med tiden. Teknologisk innovation är enkel att förstå, alltifrån smarta telefoner, cirkulär ekonomi och delningstjänster revolutionerar hur vi tänker, känner och agerar. Social innovation kommer att vara lika viktig för framtiden, och att vi arbetar klimatsmart och hållbart.

Praktiskt jämställdhetsarbete är Linnéas andra sakområde och det omfattar alltifrån att lära sig förstå mänskligt samspel som härskartekniker och hur ledare och medarbetare istället kan anamma främjartekniker som leder till gott socialt klimat och gott ledarskap.

Linnéa Engström har en masterexamen i statsvetenskap från Försvarshögskolan. Idag arbetar Linnéa som programdirektör och chef på Marine Stewardship Council, en miljöorganisation som certifierar vild fisk. Linnéa Engström var ledamot av EU-parlamentet åren 2014-2019. Som topp-politiker drev hon igenom det första betänkandet om klimat och jämställdhet. Hon förhandlade också tung lagstiftning inom fiske och hav, och drev igenom ambitiös miljölagstiftning. Linnéa har över 10 års erfarenhet att föreläsa och bedriva förändringsarbete.

Varje föreläsning skräddarsys i dialog med uppdragsgivaren, och grundar sig på den senaste forskningen och policy-utvecklingen inom området.

Pressbilder

Linnéa Engström

Linnéa Engström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2