Linus Larsson

Linus Larsson

Hur man som kunskapsarbetare kan arbeta effektivare

Linus Larsson har varit pionjär med att föra över Lean-konceptet från den industriella miljön till kunskapsområdet. Hur man arbetar listigare och om effektivitet i informationsåldern.

Linus Larsson har sedan början av 1990-talet varit inriktad på operationell strategi. Han är rådgivare till företag och organisationer i Sverige och internationellt, och har sedan slutet av 1990-talet innehaft flera företagsledande befattningar inom svenska och globala managementkonsultorganisationer. Linus är även författare och pionjär i utvecklandet av Lean konceptet, bortom fabriksmiljön. Det handlar om hur du som kunskapsarbetare kan arbeta listigare. Han föreläser om effektivitet i informationsåldern.

Linus Larsson menar att intresset för Lean växer och sprider sig från fabriksgolvet till tjänstesektorn och det offentliga Sverige. Efter att ha belyst hur man arbetar med Lean konceptet inom administrativa stödprocesser som ekonomi, personal, inköp och kundtjänst så har Linus nu tagit nästa steg och belyser nu även hur man arbetar med Lean konceptet för kunskapsarbetare.

Om du för närvarande har medarbetare som utför det mesta av sitt arbete med hjälp av datorer, dagligen använder internet, utnyttjar interna och externa databaser, e-mail, Twitter, Face-book andra nya meddelande tekniker så är detta för dig och din organisation som är på väg mot att få Web 2.0 som ett inslag i sin organisatoriska DNA. Det handlar om att systematiskt och kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar för att minska kostnaderna, förbättra prestanda och ständigt vara konkurrenskraftig. Du ska inte jobba hårdare, utan smartare.

Linus Larsson

Linus Larsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2