Lisa Kruse
Fotograf: Mikael Vemmenby

Lisa Kruse

Påverkan genom retorik, kommunikation och sociala medier & jämställt företagande

Lisa Kruse är en inspirerande och energisk föreläsare som sätter ord på den nya tidens kommunikationsvägar, vilka trender verksamheter behöver möta för att hålla sig konkurrenskraftiga - och hur fler kvinnor ska våga starta och driva företag.

Som retoriker och tidigare marknadschef startade Lisa företag, 28 år gammal. Bolaget har därefter vuxit med flera hundra procent per år, och Lisa har uppmärksammats i media som entreprenör och inspiratör inom trender, digitala medier, retorik och kvinnligt entreprenörskap. Som person och föreläsare är Lisa energisk och inspirerande, och lämnar publiken med idéer och nya tankebanor att ta med sig.

Lisa knyter ihop samhällsförändringar med beteenden och trender i digitala medier och inspirerar till att följa med i den snabba utvecklingstakten. Med en blandning av forskning och humor underhåller hon kring hur olika generationer behöver mötas av företag och ledare för att lyssna och ta till sig information.

Även om förändringarna i dagens kommunikationslandskap och informationssamhälle går snabbare än någonsin är den retoriska läran fortfarande högaktuell. Lisa, som har en kandidatexamen i retorik, föreläser om hur retorikens tillvägagångssätt och teorier kan praktiseras på 20-talet - från medarbetarsamtal till TikTok-videos. Lisa har hjälpt hundratals företag och organisationer med marknadsföring, och Lisa Kruse har skapat kommunikationsstrategier för marknadsavdelningar och ledningsgrupper på alla nivåer - från startups till globala Fortune500-bolag. Bland annat har Lisa jobbat med 7Eleven, Apotek Hjärtat, Rusta, Cervera och Carnegie.

På ett personligt plan driver Lisa Kruse företaget Holy Comms tillsammans med sin man Fredrik Kruse. De har två barn hemma, som vuxit upp tillsammans med företaget. På ett vardagsrealistiskt och humoristiskt sätt delar hon generöst med sig av sin resa som högpresterande entreprenör och ledare - och förälder. Hon är en sann förespråkare av att göra få saker, och göra dem bra - att jobba med time management-metoder och att släppa på kontrollbehovet.

Lisa brinner för att inspirera fler kvinnor till att driva företag, och att inte vara rätt för att inte räcka till eller begå misstag. Hon har ofta uppmärksammats medialt för sin starka, självupplevda åsikt: att näringslivets stängda dörrar står på vid gavel för kvinnor. Själv drivs hon av den ärliga frågeställningen: Hur svårt kan det vara?

Pressbilder

Lisa Kruse

Lisa Kruse

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2