Liselotte Lyngsø
Fotograf: Stine Heilmann

Kill your darlings before they kill you!

Liselotte Lyngsø

Stadsutveckling och nya tillvägagångssätt för trängselsproblematik

Liselotte Lyngsø är VD på innovations- och framtidsföretaget Future Navigator. Hon är engagerad i hur människor förändrar sina sätt att tänka, känna och agera över tid.

Liselotte Lyngsø är troligen en av de mest inspirerande och entusiastiska personer du någonsin kommer att träffa. Hennes förmåga att skapa kraftfulla bilder och inspirera människor att enas kring gemensamma mål är häpnadsväckande. Hon kommer att få ditt huvud att snurra och visa dig möjligheter som du aldrig ens drömt om. Men hon kommer aldrig att lämna dig i ovissheten - om du är ärlig med att bygga en bättre morgondag. Hennes stora passion i livet är att ge människor visioner för framtiden och lära dem hur man tränar för dem.

I mer än 18 år har Liselotte rest världen över som huvudtalare och moderator. Liselotte är en uppskattad konsult för flera globala organisationer och företag. Hon håller universitetsföreläsningar om att identifiera framtiden som en drivkraft för strategisk utveckling och innovation. Hon är i den prestigefyllda gruppen av internationella tankesmeder som kommer välja ämnen och informera produktionen av 2017 års NMC Technology Outlook.

I sitt tidigare liv var Liselotte VD för Fahrenheit 212 – Ett idéföretag ägt av Saatchi & Saatchi. Innan dess arbetade hon med scenario planering på IKEA och i 8 år var hon forskningschef på Copenhagen Institute for Futures Studies (CIFS). Före det arbetade Liselotte på Europeiska kommissionens enhet för framtidsstudier.

Liselotte föddes i Danmark 1970. Hon har en fil.mag. i ekonomi och statsvetenskap från St. Anthony's College, Oxford University, Storbritannien, och hon föreläser på danska, skandinaviska, engelska och franska.

Pressbilder

Liselotte Lyngsø

Liselotte Lyngsø

Fotograf: Stine Heilmann

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2