Lotta Lundgren

Lotta Lundgren

Omtyckt TV-profil från Landet Brunsås och Historieätarna

Lotta Lungren har under de senaste åren blivit en mycket omtyckt TV-profil då hon tillsammans med bland andra Erik Haag gjort stor succé med de två programmen Landet Brunsås och Historieätarna.

Lotta Lundgren är en väldigt duktig moderator och föreläsare och står idag först i kön när medierna vill ha ett uttalande inom området mat. Hon har även hyllats för sin blogg "Om jag var din hemmafru" och boken med samma namn har fått flera utmärkelser.

Lotta Lundgren har bakgrund från reklambranschen och var under många år en av Sveriges mest prisbelönta och välrenommerade copywriters och marknadsförare.

I början av 2010 gjorde hon programledardebut tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag i den mycket uppmärksammade tv-serien Landet Brunsås, en serien om svensk matkultur.

2011 skrev hon kokboken "Om jag var din hemma fru: eller hur man får en vardag att smaka som en lördag" och den kammade hem flera diplom och priser i tävlingen "Årets Svenska Måltidslitteratur". Lotta har även blivit väldigt hyllad för sin tidigare blogg "Om jag var din hemmafru".

Senast kunde vi se henne i den uppmärksammade serien Historieätarna. En infotainmentserie där Lotta och hennes kollega Erik Haag använder sina kroppar som journalistiskt verktyg för att ta reda på hur det smakade, luktade och såg ut i olika tidsepoker i Sverige.

Världens bästa arbetskamrat
Om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga; hur man rent konkret bär sig åt för att får ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

Lotta Lungren är en väldigt duktig föreläsare. Samtidigt som hon underhåller finns det alltid mycket fakta bakom hennes ord. Hennes långa erfarenhet av marknadsföring och tv gör henne till en moderator med fingertoppskänsla.

Pressbilder

Lotta Lundgren

Lotta Lundgren

TV-profil

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2