Magnus H Johansson
Fotograf: Christine Engström

Magnus H Johansson

Drivkrafter - Varför går vi till jobbet

Han vill öka motivationen och arbetsglädjen hos alla!

Magnus är en föreläsare som har förmågan att motivera åhörarna till att göra det lilla extra på jobbet varje dag. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden ger driv till framgång och glädje i arbetet.

Deltagarna får insikt i vilka grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Målet är att varje enskild deltagare skall finna det som i grunden driver henne till framgång och välbefinnande i arbetet. Medarbetarna kommer att få insikt om hur de hittar sina egna drivkrafter och hur de kan motivera sig i sitt dagliga arbete.

Magnus föreläser med brinnande entusiasm om de grundläggande drivkrafter som påverkar vår motivation i arbetslivet. Genom humor, talande exempel och konkreta metoder motiverar Magnus sina åhörare. Att utveckla individer och organisationer så att de maximerar sina resultat är hans stora talang.

Magnus är en mycket erfaren föreläsare som årligen håller över 100 föreläsningar. Magnus Johansson har även 20 års erfarenhet av personlig försäljning. Med en stor mängd nöjda kunder i bagaget tillhör Magnus idag en av de bästa föreläsarna inom områdena motivation, arbetsglädje och försäljning.

2012 debuterade han som författare till boken "Myror kan fånga elefanter". En bok om hur alla kan få fler och större kunder. Vill du bli bättre på att sälja? Ja, då skall du läsa denna bok. Boken ger dig verktyg, modeller och konkreta råd för att du skall lyckas med din försäljning. Boken ger dig verktyg som gör att du kan få den riktigt stora kunden. Du finner många exempel från verkligheten.

Pressbilder

Magnus H Johansson

Magnus H Johansson

Fotograf: Christine Engström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2