Måns Nilsson
Fotograf: Jeffery Richt

Måns Nilsson

Rolig och professionell konferencier

Syntes första gången i TV-serien Anders och Måns i SVT. Hälften humor, hälften journalistik...

Måns Nilsson kommer från Skåne och är uppvuxen på landet bland djur och traktorer. När han studerade vid universitetet i Lund bestämde han sig för att bli komiker och en tid senare började han arbeta på Sveriges Radio P3 med programmet "Wallraff". Programmet var en parodi på granskande journalistik och sen dess har Måns ägnat sig åt en säregen blandning av journalistik och komik.

2001 drog Måns igång succéprogrammet "Så funkar det" i P3 tillsammans med sin kollega Anders Johansson. Lyssnarna fick skicka in frågor, om precis vad som helst, till redaktionen som efter bästa förmåga tog reda på svaren. På samma spår fortsatte Anders och Måns med sina tre tv-serier; "Anders&Måns", och "Fråga Anders&Måns". De har gjort "Morgonpasset" i P3 och turnerat Sverige runt med sin krogshow "Anders&Måns på krogen". Sedan dess har Måns hunnit med att göra SVTs julkalender samt att skriva och medverka i humorserien "Succéduon". På sin fritid är Måns intresserad av keramik och kan ofta ses på loppisar i vilt slagsmål med pensionärer om någon gammal vas.

Kombinationen av journalistik och humor har gjort Måns till en efterfrågad konferencier och moderator. Bland uppdragsgivarna finns: EU-kommissionen, Skolinspektionen, Nationalencyklopedin, SAAB, Volvo, Sveriges Tidskrifter, Malmö Näringslivsdagar, Vägverket, Tieto Enator, Axis, KTH, Teknik-SM, SVT och Proffice.

Pressbilder

Måns Nilsson

Måns Nilsson

Fotograf: Jeffery Richt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2