Maria Gerlofson

Maria Gerlofson

Coachande chefer, ökad kreativitet, och mindre stress!

Maria Gerlofson är en uppskattade och erfaren föreläsare. Hon brinner för att
öka engagemang, arbetsglädje och kreativitet på våra arbetsplatser.

Coachande förhållningssätt – en attityd som ger resultat
Bli en bättre chef och medarbetare med ett coachande förhållningssätt. En föreläsning om hur ni kan använda coachning som metod för tydligare kommunikation, bättre samarbete och större målfokus. Maria Gerlofson har tillsammans med Anja Lindberg skrivit Coachboken.

Improvisatörens mindset – för ökad kreativitet, flexibilitet och närvaro
En skådespelare i improvisationsteater är expert på att slänga sig ut i det okända och agera direkt, men närvaro, flexibilitet, lyhördhet och fokus. Förmågor som behövs i organisationer i snabb förändring, där det gäller att hänga med och ständigt anpassa sig efter nya förutsättningar. Det är samma förmågor som krävs för att kunna vara innovativ, anpassningsbar och samtidigt behålla arbetsglädjen och det goda samarbetet.

En interaktiv föreläsning utifrån improvisationsteater, psykologi och hjärnforskning.


Mindre stress – bättre hälsa med ACT
Hur får vi ett bättre arbetsklimat och minskar den negativa stressen? Maria ger dig verktyg för att hantera den egna stressen, samt tips på vad chefer och arbetsledare behöver tänka på för att främja en god arbetsmiljö.

Ni får även titta på vad ni konkret kan göra för att få med er verktyg som passar er verksamhet. Maria pratar också om vikten av skratt och arbetsglädje som metod för att minska stressen. Maria är handledare i stresshantering med den evidensbaserade metoden ACT – Acceptance & Commitment Traning.

Maria Gerlofson

Maria Gerlofson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }