Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

En av våra mest folkkära skådespelare

Maria Lundqvist är ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. En mycket uppskattad föreläsare och moderator.

Marias breda kompetens har gjort henne synlig på såväl krogscenen som i julshowen, som kickoffsuprise och som föreläsare. Hon blandar sina ned-dimp i stora som små sammanhang, lika gärna med en symfoniorkester som med ett ensamt piano. Maria har ett alldeles eget unik tilltal, få kan som hon blanda komik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd.

Med tv-figuren Sally fick Maria en särskild plats i svenska folkets hjärtan och vem minns inte den neurotiska mamman i SVT:s stora satsning "30 grader i februari"? Under våren 2014 såg vi henne dessutom i Stjärnorna på slottet på SVT.

Maria blev flerfaldigt internationellt prisad för sin roll i kritikerrosade långfilmen ’Den bästa av mödrar’, en film hon dessutom blev Guldbaggebelönad för. Ytterligare prisregn fick hon även för långfilmen 'Himlens hjärta'. 2010 blev Maria årets Karamellodiktstipendiat, hon fick Svenska Akademins pris tidigare än så och 2013 blev hon nominerad till Årets talare.

Marias unika förmåga att fånga sin publik gör att hon dessutom är en mycket proffsig konferencier och moderator, alltid påläst, underhållande och med publiken i fokus. Hennes stora människointresse kombinerat med en oslagbar scennärvaro har gjort att hon alltid griper tag, skakar om och stannar kvar hos dem som lyssnar.

Pressbilder

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2