Maria Prigorowsky

Maria Prigorowsky

Påverkansarbete och kommunikation

Med fokus på hälso- och sjukvård samt forskning.

Maria har en bred och gedigen erfarenhet av arbete med strategiska frågor kring hälso- och sjukvård, framförallt kring cancer och hjärt-kärlsjukdomar men även prevention, läkemedel och vårdfrågor i stort. Maria har tidigare varit opinionsansvarig på Cancerfonden, projektledare på Sveriges Kommuner och Landsting, arbetat med kommunikation och PR inom läkemedelsindustrin och vid WHO CC – kliniskt centrum för hälsofrämjande vård. I flera av dessa roller har Maria också arbetat med EU-relaterade frågor.

Tack vare sitt kunnande och sitt engagemang kan Maria rama in frågorna, göra kopplingar till aktuella ämnen och ställa rätt följdfrågor. Med sin sociala förmåga skapar hon en inspirerande, ledig och positiv stämning bland talare såväl som publik. Maria har modererat såväl mindre rundabordssamtal som stora seminarier och kongresser för specialister såväl som allmänhet liksom större seminarier i Almedalen.

Maria är drivande och positiv med god förmåga att lägga upp det strategiska arbetet, formulera budskap, skapa nya möten och samarbeten, analysera, entusiasmera och lyfta fram det viktigaste. Maria är social och diplomatisk. Hon tar gärna uppdrag på både svenska och engelska. Hon är född i Sverige med brittiskt medborgarskap och har i omgångar bott och arbetat i engelsk- och fransktalande länder.

Hon kombinerar många års erfarenhet som opinionsansvarig och kommunikationsansvarig med nytänkande. Sjukvårds- och forskningsfrågor har hela tiden varit hennes fokusområde.

Pressbilder

Maria Prigorowsky

Maria Prigorowsky

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2