Marika King

Marika King

Vidbränd och vidare

Marika King är den f.d. McKinsey-konsulten som gick in i väggen, flyttade till Afrika och blev författare, men som nu är tillbaka på en chefsposition i arkitektbranschen.

Utifrån sina egna erfarenheter berättar Marika King personligt och inspirerande om sin egen resa, hur man upptäcker och undviker utbrändhet samt om vikten att våga välja sitt eget liv.

När man är van att jobba 80-timmarsveckor kan det vara svårt att förstå hur man en dag inte ens orkar gå upp ur sängen. Marika King hade en spikrak karriär på det välkända konsultföretaget McKinsey & Company, men blev sjukskriven för utmattningssyndrom och hennes självbild raserade. Efter en lång rehabilitering skrev hon sin framgångsrika debutroman, Supernova, som handlar om prestationsprinsessan Lisas uppgång och fall i konsultvärlden. Snart är hon aktuell med sin andra roman, Projekt längtan, som fortsätter följa Lisa i jakten på det perfekta jobbet och sökandet efter mening.

Marika King har själv vänt sina motgångar till en spännande och lärorik resa, och hon drivs av att hjälpa företag och individer att inte bara undvika utbrändhet, utan också att ta tillvara kraften i människors ohälsa och förvandla det till något positivt.

Marika King

Marika King

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2