Martin Alskog

Martin Alskog

framgångsrecept vid förändringar?

Martin är en rutinerad och erfaren strategisk rådgivare med fokus på VDn och dess ledningsgrupp som arbetar i snabbrörliga miljöer med högt tryck. Det har inneburit förmånen att få vara en aktiv del i flera genomgripande strategiska förändringar inom olika industrier (offentlig sektor, Media, IT och Bank och Finans) på den svenska och internationella arenan.

Martin är strukturell analytiker. Vilket betyder att man är expert på att analysera hur underliggande strukturer påverkar beteenden och mönster, i ett företag och för den enskilda individen.

Hur vi som individer, och därmed även företag, med stor förutsägbarhet upprepar beteenden och mönster - både gynnande och missgynnande.

Martin kan skickligt och snabbt analysera och förstå bolagets unika strukturella komposition (finansiellt och organisatoriskt) och ta fram de avgörande elementen för att ett bolag och dess VD ska uppnå framgång på kort och lång sikt. Martin hjälper till att skapa förutsägbarhet i tillväxt och förändringar.

Efter många års erfarenhet av att bygga bolag, stötta VDn och dess ledningsgrupp genom etablering, tillväxt och förändring har Martin nu beslutat sig att fokusera sin strategiska rådgivning direkt mot VDn som är den person med störst inverkan på ett bolag. Oavsett vad en styrelse bestämmer, kommer inte resultatet bli bättre än VD´s förmåga att leverera deras målsättningar och strategier – enkelt uttryckt en VD är den person som får det att hända.

I sin strategiska rådgivning med VD jobbar Martin med positionering, rådande omständigheter och privatliv.

Martin Alskog

Martin Alskog

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2