Martin Hallengren

Om du vill göra succé som chef och ledare är det bara att släppa taget och lita på medarbetarna.

Martin Hallengren

Ledarskapskonsult och utbildare - Kommunikation och ledarskap.

Martin Hallengren talar om ledarskapet och medarbetarskap och hur detta intimt hänger ihop.

Martin Hallengren har i drygt två decennium arbetat som ledarskapskonsult, rådgivare, föreläsare och utbildare. 2021 startade han upp konsulthuset LevelUp Partners tillsammans med 3 andra grundare. Han har en mångårig erfarenhet från internationella events, reklam och kommunikation, försäkringar och IT i olika ledande befattningar under närmare tjugo år. Martin är utbildad vid Handelshögskolan i Göteborg. Hans ämnen är ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, motivation, feedback och hur man bygger trygga arbetsplatser med högpresterande team.

Ledarskap är ett spännande ämne som till stor del bygger på ömsesidig tillit mellan ledare och medarbetare. Företag och organisationer som vill utvecklas, vara lönsamma och dra till sig kompetenta medarbetare måste bygga en tillitskultur. Högpresterande team skapas genom att ha en trygg arbetsplats där kulturen värnar om snällhet och tillit.

Detta medför, menar Martin Hallengren, att ledarskapet i mångt och mycket måste fokusera på att skapa en gynnsam kultur som en helhetssyn där medarbetarna fokusera på samarbete i teamen och teamen sinns emellan.

Pressbilder

Martin Hallengren

Martin Hallengren

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2