Martin Stenport
Fotograf: Daniel Ronnback

Martin Stenport

Räkna med att vilja prestera och förändras

Rakt, enkelt och roligt förklarar han hur du och organisationen presterar på topp. Upplev Martin live och ta del av hans smittsamma energi.

Martin Stenport är den humoristiska och energigivande föreläsaren som vet hur man får företag och människor att vilja prestera på topp. Han har en gedigen bakgrund som säljare/ledare både i Sverige och internationellt. Martin fick sparken från det sista företaget han arbetade på och blev 3 år senare erbjuden säljchefsrollen på samma företag. Hur detta har format honom berättar han gärna om.

På Martins föreläsningar får du bland annat de bästa råden och verktygen som gör dig bättre på att leda, samarbeta, sälja och ha kul på jobbet. Det är en extrem energileverans från Martin på scen, nästan olagligt hög. Mannen som undviker kaffe för att inte bli för pigg. Att gå från föreläsning med ett stort leende, nya insikter och verktyg du vill prova är inget Martin siktar mot, det räknar han med.

Föreläsningar;

  • DISC- att kommunicera och sälja med färger. Förstå "de som inte går att förstå". Har du någon gång blivit fullständigt tokig på en kollega eller kund som du tycker är en riktig motsträvare, osamarbetsvillig och som du inte förstår hur hen tänker? Martin som är certifierad i DISC-analys lär dig hantera detta på ett underhållande sätt.
  • Operation glädje - hur skapar ni ett arbetsklimat som får folk att hellre vara på jobbet än hemma?
  • Från "suck till success"! Få till ett ledarskap som gör dig till respekterad ledare inte jobbig chef!
  • Vinnande bemötande i sälj eller: "Ska det vara så svårt att få ett hej?"
  • Du kan! Men du vet bara inte om det än - Känn att du kan göra allt efter denna föreläsning. Med NLP (Neuro-Lingvistisk-Programmering) som bakgrund kommer du verkligen tro att du kan.
  • Förhandlingsteknik- hur vinner du förhandlingar? Tips och tricks som gör dig till en vinnare i förhandlingens hetta.

Martin Stenport har bl.a. föreläst hos Fastighetsbyrån, Skandiamäklarna, LG Electronics, Team Sportia, Alviks Måleri, Mäklarhuset, Swedbank, Toyota, BMW, KIA, Clas Ohlson, Edblads Smycken och Orkla .

Pressbilder

Artiklar

Martin Stenport

Martin Stenport

Fotograf: Daniel Ronnback

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2