Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Matilda Jarbin

Matilda Jarbin

Cirkulär ekonomi & Lönsamt hållbarhetsarbete

Matilda Jarbin är hållbarhetschef, styrelseledamot, entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger! Matilda är bland annat med och driver bolaget Godsinlösen Nordic (GIAB) vars affärsidé bygger på cirkulär ekonomi.

Med mycket energi berättar Matilda hur man skapar ett lönsamt hållbarhetsarbete som en del av företags affärsstrategi. Hon kombinerar miljö, klimat och hållbarhetsfrågor med business. För att ett hållbarhetsarbete ska vara långsiktigt måste det vara lönsamt och med GIABs resa från 0 till 140 MSEK på fem år i bagaget vet Matilda hur.

Som talare är Matilda otroligt inspirerande och hon inger stort förtroende, energi och hopp om framtiden. Hon kombinerar kunskap om cirkulär ekonomi och strategiskt hållbarhetsarbete med konkreta och inspirerande exempel om hur man gör det i praktiken. Det märks att Matilda älskar att stå på scen och genom att alltid engagera sina åhörare är hon en mycket omtyckt föredragshållare. Matilda är van att tala i små intima sammanhang såväl som inför 1000-tals personer på konferenser.

Matildas dagliga arbetsplats GIAB, är ett innovativt tillväxtbolag som implementerar processer och affärsmodeller i organisationer baserade på en cirkulär ekonomi. GIAB är ett av Sveriges bästa exempel på bolag som arbetar med cirkulär i praktiken och har en enastående tillväxt. Hon har bidragit starkt till den affärsstrategi som ligger till grund för företagets framgångar och givetvis till bolagets interna hållbarhetsarbete. Matilda har en förmåga att på ett positivt och inspirerande sätt medvetandegöra människor om vikten av en hållbar utveckling. Hon brinner för att driva samhällsutvecklingen mot en cirkulär ekonomi och är övertygad om att denna omställning är nödvändig för att bibehålla en ekonomiskt tillväxt inom planetens gränser.

Pressbilder

Matilda Jarbin

Matilda Jarbin

Entreprenör

Utbildare med en företagsledarhistoria

Värderingar

Värderingar

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2