Mia Hultman

Mia Hultman

Värderingarnas Rockstar

Med över tjugo års erfarenhet av värderings-och förändringsarbete kallas Mia Hultman "värderingarnas rockstar".

Som en av Sveriges främsta experter på värderings-och utvecklingsarbete, har Mia arbetat med kunder som Adidas, Systembolaget och Preem. I sitt arbete som föreläsare, facilitator och författare är hon otroligt uppskattad, dels för sin expertis men även för sin förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen, egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom området.

Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings-och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individer. Genom att skapa förståelse för hur värderingar, både internt och externt formar verksamheten, medarbetare och kundkretsen har Mia hjälpt stora företag och organisationer att driva sin egna positiva förändring, framgång och implementera bestående resultat.

Oavsett om det rör sig om en föreläsning eller ett större förändringsarbete har Mia en talang för att lyssna och anpassa sitt arbete efter målgrupp och bransch. I sitt arbete med större förändringsprocesser har hon bland annat arbetat med Systembolaget, Kommuner, BankGirot, HSB, Preem, SATS, Sophiahemmet, Schibstedt – alla med fantastiska resultat.

Som författare med fokus på förändring och värderingar har Mia skrivit tre böcker med olika perspektiv som utgångspunkt. Som hon själv formulerar det; Det är inte en värdegrund, utan en värdekultur. En värdekultur driver sig själv vidare, skapar värde och öppnar upp för möjligheten att utvecklas.

Video

Pressbilder

Mia Hultman

Mia Hultman

Författare

Fotograf: Elise Kulmala

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2