Mia Ingelström
Fotograf: Stefan Tell

Sveriges enda Ekonomi-PT

Mia Ingelström

Ta kontroll över din ekonomi

Mia Ingelström är civilekonomen som gjorde ett aktivt val när hon lämnade ekorrhjulet för att resa jorden runt med sin familj i ett år. Sen startade hon Financial Fitness som med enkla verktyg hjälper företagare och privatpersoner nå sina drömmar.

Ekonomin är ett stort hinder för många, båda kunskapsmässigt och känslomässigt men det finns massor med handfasta tips för att ta förstå hur ekonomin kan börja stödja ditt liv, istället för att styra det.

Mia förklarar på ett lättsamt sätt och blandar konkreta tips med inspiration och känslan av att ekonomi varken behöver vara krångligt eller svårt utan istället en stor tillgång om vi lär oss att hantera den rätt.

Sagt om föreläsningarna: "När genuin passion för att göra skillnad kombineras med storytelling och hög kompetens i fullständig närvaro toppas med en stor portion humor uppstår make-it-happen-magi. På ett magiskt sätt skapar Mia underhållande medvetenhet hos publiken om hur drömmar kan uppfyllas genom full koll på privatekonomin. Både privatpersoner och egenföretagare behöver en Mia för medvetna val för alla delar av livet."

"Inspirerad av din föreläsning har jag och min man verkligen gått igenom vad vårt liv kostar och gjort en budget per månad ner på minsta detalj. Så himla bra! Nu har jag en väldigt tydlig bild av exakt hur länge jag kan köra på i min uppstart av min verksamhet med de medel vi har nu och vad jag behöver dra in i ett längre perspektiv. Stort tack för den inspiration och kunskap du delar med dig!"

"Mia Ingelström gjorde en suverän och otroligt uppskattad föreläsning som blåste bort tankarna på smärta och fyllde mig med styrka och positivitet! DET är POWER!"

"Mia var helt underbart inspirerande som föreläsare. Glad och sprudlande, jättehärlig!"

Pressbilder

Mia Ingelström

Mia Ingelström

Ekonomi-PT

Fotograf: Stefan Tell

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2