Mia Kleregård

Mia Kleregård

Vår tids viktigaste samtal

Stephen Hawkings kallar det för ett av "Vår tids viktigaste samtal", A.I. och dess påverkan på allt - från våra relationer till hur vi arbetar - kommer att vara omvälvande, kanske till och med bortom våra vildaste fantasier.

Med utgångspunkt i den senaste tidens utvecklingen och trender, direkt från Silicon Valley, inspirerar Mia till att anamma framtidens fantastiska möjligheter och samtidigt tuffa utmaningar som möter företag och organisationer. Du får följa med på en resa där vi utforskar samhället i allmänhet och affärsvärlden i synnerhet utifrån några av världens främsta entreprenörers perspektiv, såsom Sam Altman, Elon Musk, Jeff Bezoz och Ray Kurzweil.

Hur hanterar de en alltmer komplex och osäker omvärld där datamängden exploderat och att fatta rätt beslut känns svårare och svårare? Hur ser dom på A.I. och hur tror dom att det kommer påverka allt från deras affärsmodeller till samhället i stort?

Mia har arbetat som Transformation Leader på SSC – Swedish Space Corporation, vilket ytterligare understryker hennes djupgående kunskap och engagemang inom dessa områden​​. Hon har även haft en personlig dialog med Max Tegmark, en framstående forskare inom AI, vilket visar på hennes dedikation att förstå och utforska detta komplexa fält​​.

Mia delar med sig av sina egna perspektiv och erfarenheter i allt från att driva stora organisationsförändringar till en stor respekt för människans förmåga att ta till sig förändringar och modet som krävs i tiden vi står i just nu. Hon ger goda exempel och visar på enkla verktyg du kan använda direkt i din verksamhet för att förbereda människor inför omställningen till en A.I.- och datadriven värld.

Under föreläsningen berör Mia flera viktiga punkter:

  • Det faktiska nuläget och hur vi är mitt uppe i förändringen, inklusive vinnare och förlorare.
  • Megatrender som driver på förändring.
  • Explosionen av datamängder.
  • Människa-maskin samarbete.
  • Vad AI egentligen är och hur det redan har förändrat samhället och påverkat oss individuellt.
  • AI:s påverkan på sociala relationer och rymden.

Genom att kombinera sin expertis och erfarenhet inspirerar Mia till att omfamna de fantastiska möjligheterna och de tuffa utmaningarna som framtiden bär med sig. Hon erbjuder konkreta exempel och verktyg som kan tillämpas direkt i verksamheter för att förbereda människor inför övergången till en AI- och datadriven värld. Mia Kleregård är utan tvekan en viktig röst i diskussionen om AI:s framtid och dess påverkan på vår värld.

Pressbilder

Mia Kleregård

Mia Kleregård

f.d. Transformation Leader på SSC

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2