Mikael Genberg

Mikael Genberg

Mod och passion. Spänn bågen lite till

Var inte rädd. Det omöjliga är möjligt. I alla fall om man får tro konstnären, entreprenören och innovatören Mikael Genberg.

Mikael Genberg tar avstamp i världens både framgångsrika och misslyckade monument för en resa i sin egen häpnadsväckande berg och dalbana mot extraordinära mål. Med en sällan skådad energi och utstrålning på scenen sprider Mikael både skratt och insikt med en inspirerande eftersmak av "djävlaranamma".

Mikael Genberg har en bakgrund som konstnär i de traditionella vita rummen, konstmuseer, konsthallar och gallerier men har under det senaste decenniet breddat sin repertoar och nått världens ögon genom sina fantastiska hotellprojekt och andra kommentarer till mänskliga basbehov. Trädhushotellet Hotell Hackspett, Undervattenshotellet Utter Inn, Ooops! Hotell, Café Koala, Closette Kameleont, Hus på Globen, Hotell på Pemba, Zanzibar Undervattenshotell på Pemba. Hans förmåga att bygga nätverk och finna nya lösningar för att förverkliga sina idéer, allt ifrån undervattenshotell till hus på månen, inspirerar årligen tusentals lyssnare.

Han har porträtterats i boken "Mångalen, Genberg och de tusen musketörerna" av författaren Anders Lif. Han har synts i tv över hela världen och föreläst internationellt för både TED och PINC. Det framskjutna projektet med att få hans röda stuga på månen ser nu av att bli av under 2023.

Några av våra kunders röster om Mikaels inspirationsföreläsningar:

"Fantastisk! Blandar inredning, design och knasigheter"

"Lysande! Perfekt för entreprenörer."

"Jättenöjd. Han är charmig och har ett budskap som han för fram på ett bra sätt: att inget är omöjligt, att ha målsättning och jobba strategiskt så kan man uppnå omöjliga mål!"

"Helt perfekt. Det var mycket skratt, han rörde till det i våra huvuden, utvidgade våra hjärnor en hel del. Han är en fantastisk estradör och han hade verkligen förmågan att lyfta oss allihop till månen."

Video

Pressbilder

Artiklar

Mikael Genberg

Mikael Genberg

Möjliggörare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2